Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN ADAY ADAYI ÖZKAN YALIM PROJELERİYLE SADECE UŞAK’TA DEĞİL TÜM TÜRKİYE’DE SES GETİRİYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Yalım, yerel seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Milletvekilliğinden gelen bilgi ve birikimi neticesinde Uşak’ın birçok sorununu çözebilecek yetide olduğunu belirten Özkan Yalım, Uşak için gerçekleştirmek istediği projeleri tek tek tanıtarak hemşehrilerine seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Özverili çalışmalarıyla sadece Uşak siyasetinde değil tüm Türkiye siyasetinde büyük ses getiren Başkan Aday Adayı Özkan Yalım, geçtiğimiz gün Uşak için gerçekleştirmek istediği plan ve projeleri kamuoyuyla paylaştı. Uşak’ın zincirini kırması gereken bir şehir olduğunun altını çizen Özkan Yalım, bilgi ve tecrübesiyle Uşak’ı en prestijli il haline getireceğini ifade ederek şunları söyledi:” Bir ili yönetmek kolay değildir. Bir ilin sorunlarını çözüme kavuşturmak, bir ili baştan yaratmak kolay değildir. Bu bilgi ve tecrübe isteyen bir meseledir. Bu sadece Uşak siyasetini değil Ankara siyasetini, İstanbul siyasetini kısacası tüm Türkiye siyasetini etkiler. Plan ve projelerinle ses getirmek gerek, siyasilerle, kurum ve kuruluşlarla, odalarla, milletvekilleriyle gönül bağının, kurumsal bağının güçlü olması gerek. Biz bu etkenleri çok iyi biliyoruz. Çok iyi de bildiğimiz için halkımızın karşısına çıkıyoruz ve milletvekilliğinden sonra belediye başkanı olarak sevdamız olan Uşak’a ve sizlere size hizmet etmek istiyorum diyebiliyoruz.

“JEOTERMAL KENT VE HAFİF RAYLI SİSTEM PROJESİ”

Uşak’ın sosyal, siyasal, ekonomik, eğitim, turizm vb. konularda potansiyeli çok fakat bu gün yüzüne çıkartılamıyor. Uşak kendi yağında kavrulan bir şehir olarak kalıyor. Biz bu döngüyü kırmak için buradayız. Saklamaya, gizlemeye gerek yok. Uşak’ın sorunları, halkın beklentileri ortada. Bizim de projelerimiz ortada. İlk projem: Jeotermal Kent Projesi. Kayağıl ve Yeşil Karaağaç bölgesinde bulunan jeotermal sıcak su kaynağını halkımızın ısınma ihtiyacını karşılamak için evlerinin önüne kadar getireceğiz. Reenjeksiyon sistemi ile dönüştürerek verimliliği sağlayacağız. İkinci projem: Hafif Raylı Sistem Projesi. Havalimanı-Hastane-Dörtyol-Otogar ve Üniversite hattında kurulacak, çevre dostu, trafik sıkışıklığını azaltan, enerji verimli, düşük maliyetli, hızlı, güvenli, toplu taşıma seçeneklerini artıran ve şehir planlamasına katkı sağlayan ulaşım projesini hayata geçireceğiz.

“ŞANLI UŞAKSPOR, TURİZM KENTİ UŞAK VE YENİ OTOGAR PROJESİ”

Üçüncü projem: Şanlı Uşakspor Projesi. Sevdamız Uşakspor’u Belediye bünyesine katarak,köklü geçmişinde olduğu gibi yarın da önemli başarılarıyla gururlanacağımız günlere geri döndüreceğiz. Şampiyonluğa inanmışlık, hedefe adanmışlık ve doğru bir organizasyonla aşacak kaynağa sahibiz. Dördüncü projem: Turizm Kenti Uşak Projesi. Uygarlıkların kesiştiği noktada bulunan tarihi ve doğal birçok önemli özelliğe sahip Şehrimizin en önemli geçim kaynaklarından bir tanesi de yapacağımız projeler sayesinde Turizm olacak. Kanyonlarının etkileyici manzarasını Balon Turları ile unutulmaz doğal deneyimlere dönüştüreceğiz. Tüm ilin ekonomisine katkı sağlayacak proje ile Uşak bir adım önde olacak. Beşinci projem: Yeni otogar projesi: Yeni çevre yoluna cephe Ulaşım koordinasyonu yüksek ve konforlu bekleme alanlarına sahip Uşak ekonomisine katkı sağlayacak, şehirlerarası ulaşım sisteminin düzenli ve etkili işlemesine katkıda bulunacak hemşerilerimizin yıllardır özlemini duyduğu bir otogar projesi Uşak’a yakışacak. Daha satacağım nice projeler var. İlerleyen süreçlerde halkımıza tanıtacak ve onayını alacağız. Uşak’ın en küçük sorununda bile tüm paydaşlar ile omuz omuza vererek şeffaf bir şekilde ortaya koyup, her kapıyı çalarak tüm sorunları çözeceğiz!Uşak’ı Türkiye’nin ikinci yüzyılında  ülkemizin parlayan bir yıldızı haline getireceğiz!”dedi.