Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Dede SAVAŞ Kimdir? Biyografi

Ali Dede SAVAŞ kimdir? Afyonkarahisar – Evciler Belediye Başkanı biyografi.

Ali Dede SAVAŞ kimdir?

Ali Dede SAVAŞ kimdir? Afyonkarahisar iline bağlı Evciler ilçesinin Belediye Başkanı Ali Dede SAVAŞ hakkında ayrıntılı ve güncel bilgiler içeren biyografi yazısı.

Türkiye’de yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte vatandaşların hem adayların hem de mevcut belediye başkanlarının hayatlarını internet ortamında yoğun bir şekilde aradığı gözlemlenmiştir. Hayatı en çok merak edilen isimler arasında Evciler Belediye Başkanı Ali Dede SAVAŞ da bulunmaktadır. Peki Ali Dede SAVAŞ kimdir? Bu sorunun cevabını Ali Dede SAVAŞ kendi cümleleri ile Evciler Belediyesi’nin resmi web sitesinde vermiştir. İşte kendi anlatımı ile Ali Dede SAVAŞ…

”27.03.1968 yılında Evciler’de doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Evciler’de, Lise eğitimimi Denizli Atatürk Endüstri Meslek Lisesinde tamamladım. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi’nden mezun oldum. 15.01.1993 yılında Gökçek İlkokulunda göreve başladım. 12.11.2019 tarihinde istifa ederek aday olduğum 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonucunda halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanı seçildim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.”