Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet ŞAHİN Kimdir? Biyografi

Ahmet ŞAHİN kimdir? Afyonkarahisar – İscehisar Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN biyografi.

Ahmet ŞAHİN kimdir? Afyonkarahisar

Ahmet ŞAHİN kimdir? Afyonkarahisar – İscehisar Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN’in hayatı. Hakkında ayrıntılı ve güncel bilgiler içeren biyografi yazısı.

Ahmet ŞAHİN, 1963 yılında İscehisar İlçesinde doğdu. İlk öğrenimini İscehisar İlkokulu’nda bitiren Şahin 1974 Yılında Girdiği Devlet Parasız Yatılı Okulu Sınavlarını kazanarak Denizli Cumhuriyet Lisesi’nde Yatılı Öğrenci olarak başladığı lise eğitimini Afyon Cumhuriyet Lisesi’nde tamamlamıştır.

Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sevk ve İdarecilik bölümünü kazanarak yüksek öğrenimini başarı ile tamamlamıştır. Eğitimi sonrası vatani görevini Yedek Subay olarak 241. Piyade Alayında Lüleburgaz’da yerine getirmiştir.

1988 yılında İscehisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü sınavını kazanarak İscehisar Belediyesinde Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atanan Ahmet ŞAHİN, 3 yıl bu görevi yürüttükten sonra Yeterlilik Sınavı İle İl Mahalli İdareler Kontrolörü olarak 1992 yılında Afyonkarahisar Valiliği emrine atanmıştır.

Afyon Valiliğinde Mahalli İdareler Kontrolörü olarak 18 yıl görev yaptıktan sonra İscehisar Belediyesine Başkan Yardımcısı olarak atanmış, 1 yıl Belediye Başkan Yardımcılığı yaptıktan sonra, 2010 Yılında Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olan Sandıklı Belediyesinde Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır. Sandıklıda 4 yıl belediye başkan yardımcılığı görevini tamamladıktan sonra Şuhut Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanmış orada ki 4 yıllık Belediye Başkan Yardımcılığını da tamamladıktan , Mahalli İdarelerdeki ve Belediyelerdeki 29 Yıllık Memuriyet Görevini 30 Kasım 2018 Tarihinde Emekliye Ayrılmak Suretiyle Noktalamıştır.

Ahmet Şahin, İscehisar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin kurulmasında ve Denetim Kurulunda, İscehisar Spor Kulübünde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Kaptanlık görevinde bulunmuştur. Afyon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ahmet ŞAHİN, Aynı yıllarda Hakem kurulu Üyeliği, Yörük Türkmen Derneklerinde ve İşsizler Derneğinde görev almıştır. Aynı zamanda İSUMED (İscehisarlı Üniversiteli Mezunlar Derneği) kurucusudur. Afyonkarahisar Avrupalı Türk işadamları konseyi inovasyon başkanıdır.

Evli Dört çocuk babası olan Ahmet ŞAHİN, Fransızca bilmektedir.