Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Enver Aputkan Kimdir? Biyografi

Enver Aputkan kimdir? Antalya – Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın biyografisi.

Enver Aputkan kimdir? Antalya

Enver Aputkan kimdir? Antalya – Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın hayatı. Hakkında ayrıntılı ve güncel bilgiler içeren biyografisi.

Enver Aputkan Kimdir?

Enver Aputkan, 17.01.1956 tarihinde Serik/Yukarıkocayatak Mahallesinde doğdu. İlköğrenimini Yukarıkocayatak İlkokulu, orta öğrenimini Antalya İmam Hatip Lisesinde; Yüksek öğrenimini Isparta Eğitim Enstitüsü Matematik Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle iç içe bir yaşam sürdü.

1989-1996 yılları arasında Yukarıkocayatak Köyü Muhtarlığı yaptı. 1996 yılında Yukarıkocayatak Köyü Belde statüsüne geçti. Aynı yıl düzenlenen seçimlerde Beldenin ilk Belediye Başkanı oldu. Tarımsal faaliyetlerin ağırlıkta olduğu beldesi için çok yönlü çalışmalar başlattı. Bölge, gelişen iç sahaları ile kısa sürede cazibe merkezi haline geldi. Muhtarlığı ve Belediye Başkanlığı dönemlerinde gerek halka gerekse kamu kurumlarıyla sağladığı olumlu ilişkiler sonucu bölgesine büyük hizmetler yapılmasını sağladı.

1999, 2004 ve 2009 yıllarında yapılan yerel seçimlerde Yukarıkocayatak Belediye Başkanı seçildi. Görev yaptığı dönemde her zaman halkını ve devletini düşündü. 2014′ te Serik Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildi. Aynı yıl Serik Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yaptı. Büyükşehir Meclis üyeliği sürecinde harita komisyonu ve encümen üyeliği görevlerini yürüttü. 2018 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Tarih Bölümünü bitirdi.

Şu anda Antalya iline bağlı olan Serik ilçesinin belediye başkanıdır.

Evli ve 4 çocuk babasıdır.