Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ankara 15 Günlük Hava Durumu

Ankara’da sıcaklıklar önümüzdeki günlerde yükseliyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak. İşte Ankara’nın 15 günlük hava durumu.

Ankara'da sıcaklıklar önümüzdeki günlerde

Ankara, Türkiye’nin başkenti, önümüzdeki iki haftada çeşitli hava koşullarının bir mozaiğini yaşayacak. Şehirde yaşayanlar ve ziyaretçiler, güneşli günlerin keyfini çıkarırken, bazı anlarda bulutların ve hafif yağmurların eşlik edeceği bir döneme hazır olmalıdır. Bu makalede, Ankara için detaylı bir 15 günlük hava durumu tahminini sunuyoruz. Tahminlerimiz, güncel verilere ve meteoroloji uzmanlarının analizlerine dayanmaktadır​.

Ankara’nın Önümüzdeki 15 Günlük Hava Durumu Tahmini: Güneş, Bulut ve Yağmurun Dansı

Ankara’da İlkbahar Havası

Şubat ayı, genellikle soğuk ve kararsız hava koşullarına sahne olur. Ancak bu yıl Ankara, mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklarla karşı karşıya. Gece ve gündüz sıcaklık farklarının dikkat çekici olduğu bu dönemde, gündüzleri güneşin yüzünü göstermesi bekleniyor. Sıcaklıklar, genellikle 5°C ile 15°C arasında değişirken, gece sıcaklıkları -4°C ile 7°C arasında bir aralıkta seyredecek.

Hava Durumunun Seyri

İlk Hafta: Günler genellikle açık ve bulutlu geçecek. Özellikle 7 ve 8 Şubat’ta bulut örtüsünün artması bekleniyor. Bu dönemde, özellikle sabah ve akşam saatlerinde hafif yağmurlara hazırlıklı olunmalı.

Orta Dönem: 9 Şubat’ta hava durumu tekrar değişiklik gösterecek ve hafif yağmurlar şehri selamlayacak. Ancak bu yağışlar, kısa süreli ve hafif olacak.

İkinci Hafta: 10 ve 11 Şubat’ta güneşli günler geri dönecek. Ancak 13 Şubat Salı günü tekrar hafif yağmurlu bir hava bekleniyor. Bu yağışların da şehrin çeşitli bölgelerinde etkili olabileceği öngörülüyor.