Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeniden Refah Adayları Diyarbakır Haber’i Ziyaret Etti

İbrahim Eren DALGIÇ / DİYARBAKIR HABER

İbrahim Eren DALGIÇ /

Yeniden Refah Adayları Diyarbakır Haber’i Ziyaret Etti

Yeniden Refah Adayları Diyarbakır Haber’i Ziyaret Etti

İbrahim Eren DALGIÇ / DİYARBAKIR HABER

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Kaplan, Kayapınar İlçe Belediye Başkan Adayı Mahmut Yahya Kılıç, Belediye meclis üyesi adayı Doğan Şenyiğit ve beraberindeki heyet Diyarbakır Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

Diyarbakır’da seçim çalışmalarını başlatan parti adayları genel koordinatörümüz Hacı Dalgıç ile bir araya geldi. Görüşmede Diyarbakır ve bölgemizin gündemi konuşuldu.

WhatsApp Image 2024 02 13 at 16.24.39 scaled e1707848408575

Çalışmaları hakkında bilgi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hikmet Kaplan, milli görüş belediyeciliğine vurgu yaptı.

Kaplan konuşmasında ;Sosyal Belediyecilik anlayışıyla belediyeler de vatandaşlarımızın haklarını savunmak ve yaşam kalitesini arttırmak bizler için olmazsa olmazımızdır. Bugün olduğu gibi belediyeyi, belediye başkanlığını bir zenginleşme yeri, bir rant kapısı, ailesini, sülalesini zengin etme aracı olarak gören değil, milletin derdine derman olup böylece Allah’ın rızasını kazanmak, halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıyla yapılan belediyecilik. İşte bu anlayışın, bu belediyeciliğin yeniden 30 sene sonra Diyarbakır’ımızla buluşturulması için Yeniden Refah Partisi olarak kollarımızı sıvadık ve 31 Mart seçimlerine hazırlanıyoruz.