Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Deniz Atabay Kimdir?

Ahmet Deniz Atabay kimdir? Aydın / Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay kim?

Ahmet Deniz Atabay kimdir?

Ahmet Deniz Atabay kimdir? Aydın / Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay kim? Hakkında ayrıntılı ve güncel bilgiler içeren biyografi yazısı.

Ahmet Deniz Atabay Kimdir?

1959 yılında İstanbul’da doğan A. Deniz Atabay, lise eğitimini Kadıköy’de tamamlamıştır. Eğitim hayatına Marmara Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde devam eden Atabay, eğitimine Fransa’da devam etmiştir.

Türkiye’ye döndükten sonra petrol, sağlık ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren A. Deniz Atabay, 1989 yılında Didim’e yerleşmiştir. Didim’de turizm işletmeciliği sektörüne başarılı bir giriş yapmış olan A. Deniz Atabay, 4 dönem boyunca ‘Didim Turizm Derneği Başkanlığı’nı yürütmüş, bu süre zarfında ‘Didim Rotary Kulübü’ ve ‘Didim Yelken Kulübü’ kuruculuğu olmak üzere Didim’de turizm alanındaki pek çok sivil toplum örgütünün kuruluşunda yer almıştır.

A. Deniz Atabay, evli ve 2 kız 1 erkek çocuk babasıdır. Fenerbahçe taraftarı olan Atabay, çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde bir kez daha Didim Belediye Başkanı seçilmiş ve 9 yıldır görevini sürdürmektedir