Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Evde Çıkan Yangında Anne ve Oğlu Can Verdi!

Adana’da yürek yakan bir olay yaşandı. Bir apartmanın ikinci katında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında anne Meryem El Makrum ve 1 yaşındaki oğlu Mehmet Emin Barış yanarak can verdi. Yangının çıkış nedeninin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

Adana'da yürek yakan bir

Adana’da 3 katlı apartmanın 2’inci katındaki dairede çıkan yangında anne ve oğlu hayatını kaybederken babada ağır yaralandı. 

Olay, Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesi TOKİ konutlarında meydana geldi. 3 katlı apartmanın 2’inci katındaki dairede henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangın sırasında ağır yaralanan baba C.B. itfaiye ekiplerince kurtarılırdı. İtfaiye erleri evde yaptığı kontrollerden anne Meryem El Makrum ile 1 yaşındaki Memet Emin Barış’ın cansız bedenine ulaştı. 

Ağır yaralanan baba C.B. Adana Şehir Hastanesi’nde kaldırıldı. Meryem El Makrum ve 1 yaşındaki oğlu Memet Emin Barış’ın cesetleri otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.