Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KUDÜS SERRİYELERİ MÜCAHİTLERİNDEN İSRAİL ASKERLERİNE SÜPRİZ

Kudüs Tugayları (Arapça: سرايا

Kudüs Tugayları (Arapça: سرايا القدس Saraya el-Kudüs‎), Filistin’de faaliyet gösteren ve Filistin İslami Cihat Örgütü’nün askerî kanadı olan  Hamas’tan sonra Gazze Şeridi’ndeki en büyük silahlı grubu Mücahitler, Gazze’nin merkezinde yer alan Şucaiye mahallesinde sivillere ait bir evi işgal eden İsrail askerlerine “ Kötü sürpriz” yaptılar.
Mücahitler,
kameralarla donatılan bölgedeki hareketliliği anbean takip ederek sessizce sızdıkları binada İsrail askerlerinin bulunduğu  binaya ait  kata girdiler.
Silahlı olan 3 mücahit, yaptıkları ani baskınla yakın mesafede işgalci İsrail askerlerinin üzerine sıfır noktasında yani yakın mesafeden üzerlerine ateş açtılar.
Siyonist İsrail askerlerinin üzerlerine açılan ve beklemedikleri bu süpriz ateş; israil askerlerinin bağrışma ve feryat seslerinin yer aldığı görüntülerle kamera kaydına alındı.                                                                                                      Kamerayla çekilen görüntüler Kudüs Serriyelerinin resmi hesapları üzerinden yayımlandı.
Görüntülerde, Kudüs Serriyyeler Mücahitleri daha sonra binadan uzaklaşarak ve kısa bir süre sonra bölgeye tekrar dönerek, ölen ve yaralanan İsrail askerlerinden geriye kalanları da kameralarla kaydettiler.
Kayıt altına alınan ve Kudüs Seriyyeleri’ ne ait  olan resmi hesapları üzerinden yayınlanan video görüntüleri, Filistinli direnişçilerin yüksek cesaretini ve askerî organizasyondaki başarısını bir kez daha ispat etti.