Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam ARSLANTÜRK’ün “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

Hopa Kaymakamı Abdullah ARSLANTÜRK’ün “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

Hopa Kaymakamı Abdullah ARSLANTÜRK'ün

Hopa Kaymakamı Abdullah ARSLANTÜRK’ün “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimi karşısında aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferimizin 8. yıl dönümündeyiz.

Türk milletinin yeniden dirilişinin ve adeta şahlanışının destanı olan 15 Temmuz, tankın, topun, uçağın, modern silahların millet iradesinin karşısında bir şey ifade etmediğini, milletimizin tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde olduğu gibi topyekûn vatan ve bayrak aşkıyla dolu sineleriyle, yeri geldiğinde bir kez daha kahramanlık destanı yazarak vatanını ne pahasına olursa olsun koruyacağını ve bu uğurda gözünü kırpmadan gazi ve şehit olabileceğini göstermiştir.

Aziz Milletimiz, 15 Temmuz gecesi yurdun dört bir köşesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısıyla meydanlara akın ederek FETÖ/PDY terör örgütünün hain girişimini kahraman güvenlik güçlerimizle birlikte bertaraf etmiştir, öyle ki kahraman halkımız bu hain şer odaklarına karşı iman dolu sineleriyle adeta çelikten bir set oluşturarak ülkemizin birlik ve beraberliğine ve milletimizin istiklaline kast edenlere geçit vermemiştir. Böylesine kutlu bir mücadele bize, vatan mevz-u bahis olduğunda bu milletin hiç düşünmeden aynı safta birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza duracağını ve ne pahasına olursa vatanından, bayrağından, hürriyetinden, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir.

Tarih boyunca nice ihaneti; feraset, cesaret ve fedakârlığı ile aşan milletimiz, FETÖ’nün yaşattığı bu günü de unutmayacak, unutturmayacaktır. Milletimiz, bu kutsal topraklara saldıranlara karşı Çanakkale’de, Kut’ül Amâre’de, Dumlupınar’da ne cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı canlarını veren Aziz Şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş tüm Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Kahraman Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.