Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkanlık Seçiminde Gergin Anlar

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu bugün 11.00 sıralarında başladı. Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda gergin anlar yaşandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan

Daha önce yapılması planlanan ve ertelenerek bugün yapılan, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Türkiye Futbol Federasyonu Mevcut Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında gergin atışmalar yaşandı.

Kongrede konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, sözlerine, Milli Futbolcu Merih Demiral’in UEFA Disiplin Kurulu tarafından ceza almasına değinerek başladı. Ali Koç Merih Demiral’e verilen ceza nedeniyle UEFA’YI kınadı.

Konuşmalarına devam eden Sayın Ali Koç olağan üstü seçimin kendileri açısından yok hükmünde olduğunu belirterek, “18 Temmuz seçim gününe kadar yaşananlar anti demokratiktir. Çünkü milyonlarca futbolseveri temsil eden delegeler, sizlerin ve bizlerin hür iradeleri gasp edilmiştir. Ne yazık ki burada egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyemiyoruz.” dedi.

Kongrede Ali Koç sözlerine devam ederken, Mehmet Büyükekşi ve destekçilerini de defalarca hedef göstermekten çekinmedi. Ali koç sözleriyle Büyükekşi’yi hedef alırken, “Bir tebliğde Sayın Mehmet Büyükekşi’ye ve onun için lobi yapanların hak ettiğini düşünüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

download

Ali Koç’un Sert Sözleri Bitmek Bilmedi

Kongrede konuşma yaparken sözlerinin büyük çoğunluğunda Mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi hedef alan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç konuşması sürecince Büyükekşi’yi hedef aldı. Ali Koç, Büyükekşi’nin gittiği tüm organizasyonlarda yuhalandığını belirterek, “Tüm bu yaşananlara rağmen tekrar bugün karşımıza başkan adayı olarak çıkıyor olmanız olağanüstü bir başarıdır tebrik ederim.” dedi. Ali Koç bu sözleriyle Büyükekşi’yi adeta tiye aldı.

Ali Koç, imzalarını geri çeken kulüplere seslenerek, “İmza veren kulüpler geri çekmiş ve verecek olanlar da imza vermekten çekinmişlerdir.” dedi.

Ali Koç, kulüplere baskı yapıldığını ve Ali Koç’un kayığına binmeyin dediklerini belirterek, Büyükekşi’nin kulüplere geçmiş borçlarını sileceklerini söylediklerini ve hakemlerin atamaları konusunda tehdit ettiklerini öne sürdü. Konuşmalarına devam eden Ali Koç, “Onurlu, şerefli, haysiyetli olan kimse bu şekilde aday olmaz.” dedi. Sert sözler karşısında araya giren Mehmet Büyükekşi, “Koskoca Fenerbahçe başkanı böyle konuşamaz” ifadelerini kullandı.