Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fold Street’e Hoşgeldiniz: Samsung’dan Şaşırtıcı Sanat Projesi

Samsung, Londra sokaklarında bir ilke imza attı. Teknoloji devi marka, Transport for London (TfL) ile iş birliği yaparak Londra’nın Old Street metro istasyonunu, geçici olarak Fold Street’e dönüştürdü.

Samsung, Londra sokaklarında bir

Samsung’un Katlanabilir Serisinin Lansmanı İçin Sanat Projesi

Samsung, yeni Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 modellerinin lansmanını kutlamak için sıra dışı bir sanat projesi başlattı. Bu proje kapsamında, telefon kulübeleri, banklar ve sokak lambaları gibi çeşitli sokak mobilyalarının katlanmış heykelleri sergilendi. Sanatçı Caspar Philips’in yarattığı enstalasyonlar, geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak inşa edildi.

Old Street Metro İstasyonu “Fold Street” Olarak Yeniden Adlandırıldı

Proje kapsamında, TfL ile iş birliği yapılarak Old Street Metro İstasyonu geçici olarak “Fold Street” olarak yeniden adlandırıldı. İstasyondaki seçili alanlar ve işaretler de bu değişikliği yansıtacak şekilde düzenlendi.

Samsung Fold Town Converts London Old Street With Foldables 3 1721821180

Göz Alıcı Katlanmış Otobüs ve Diğer Enstalasyonlar

Londra’nın doğusunda görülen tam boyutlu katlanmış Londra otobüsü, sabah saatlerinde yoldan geçenlerin ilgisini çekti. 6 metreye 6.2 metre boyutlarındaki tek katlı otobüs, 90 derece yukarı doğru katlanmış gibi görünüyor ve arka ucu neredeyse altı metre yüksekte bulunuyor.

Bu otobüs, Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6’nın piyasaya sürülmesini kutlamak için özel olarak tasarlandı. Otobüs, gerçek bir tek katlı otobüs ölçeğinde olup, inşa süreci 2 ay sürdü.

Samsung Fold Town Converts London Old Street With Foldables 2 1721821172

Ek olarak, tasarımcı Jem Hughes tarafından yaratılan katlanmış bank, sokak lambası ve telefon kulübesi de sergileniyor. Kubbe şeklindeki telefon kulübesi, bir ankesörlü telefon ve telefon rehberi ile tamamlandı. Sokak lambası ise neredeyse üç metre boyunda katlandı.

Samsung’dan Açıklama

Samsung’un Pazarlama Direktörü Annika Bizon, “Fold Town’a hoş geldiniz! Yeni Galaxy Z serisinin gelişiyle, Old Street’in adını Fold Street olarak değiştirmek de dahil olmak üzere bir dizi beklenmedik aktivasyonla Doğu Londra’yı tersine çevirmek istedik. Samsung, Galaxy Z Serimizde katlanabilir camdan, otobüsleri ve ikonik simge yapıları katlamaya kadar yenilik mirasına sahiptir. Tüketicilerin Doğu Londra genelinde eşsiz Fold Street aktivasyonumuzu deneyimlemesi için çok heyecanlıyız,” dedi.