Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Haniye’ye yapılan alçak ve kalleş suikastı lanetliyoruz.

AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Harun Çelik “Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’nin, İran’ın başkenti Tahran’da Siyonist terör devleti İsrail tarafından gerçekleştirilen kalleş ve alçak suikast sonucu şehit edildiğini lanetlediklerini” belirterek, Siyonist Netanyahu Hükümetinin terör eylemlerine son verilmesi, insanlık için yapılması en acil eylemdir.’ dedi.

AK Parti MKYK Üyesi

Çelik: İsmail Haniye’ye yapılan alçak ve kalleş suikastı lanetliyoruz.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye Tahran’da uğradığı alçakça ve kalleşçe saldırı ile şehadete yürüdüğünü belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı  Harun Çelik ” Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye, Şanlı Filistin direnişinin sembol isimlerin biriydi. Ömrünü Şanlı Filistin direnişi uğrunda harcadı, çocuklarını ve torunlarını bu uğurda şehit veren bir mücahitti. Siyonist Netanyahu Hükümetinin terör eylemi kalleş ve alçak suikastı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. ’dedi.

Siyonist Netanyahu Hükümetinin terör eylemlerine son verilmesi, tüm insanlığın görevidir.

Siyonist Netanyahu Hükümetinin terör eylemlerine son verilmesi, tüm insanlığın görevi olduğunu belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı  Harun Çelik,’Filistin Davasını, Gazze’nin şanlı direnişini ve Filistinli kardeşlerimizin haklı mücadelesinin en büyük destekçisi liderimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın bölgesel barışın tesisi ve insanca yaşam için verdiği mücadeleye,  terör eylemleri ile karşılık veren Siyonist Netanyahu Hükümetinin bölgesel barışı ve istikrar hedef alan terör eylemlerinin sonuçları bölgemiz ve insanlık için daha büyük felaketleri beraberinde getirmeden durdurulması, insanlık için yapılması gereken en acil eylemdir. Tüm dünyanın, Siyonist rejimin insanlığı hedef alan, masumları katleden terör eylemlerine karşı birleşmesi ve eyleme geçmeleri insani bir görevdir. ’dedi.

Sözlerine şu şekilde devam eden Çelik,’  Kalleş ve alçak suikast saldırısında şehit olan İsmail Heniyye’ye Allah’tan rahmet; ailesine, Gazze halkına, Filistin’e ve İslam âlemine başsağlığı diliyorum. Tüm dünya bilmelidir ki, Filistin Davasını, Gazze’nin şanlı direnişini ve Filistinli kardeşlerimizin haklı mücadelesinin en büyük destekçisi liderimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu davanın bir neferi olmaya devam edeceğiz.’ dedi.