Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

STAR WORLD GAYRİMENKUL’E KALİTE BELGESİ VERİLDİ

STAR WORLD GAYRİMENKUL’E KALİTE

STAR WORLD GAYRİMENKUL’E KALİTE BELGESİ VERİLDİ

GÜNDEM, 14 Ağustos 2024 07:40Yeşilçam Medya, gayrimenkul sektöründeki yüksek hizmet standartlarını ödüllendirmek amacıyla, Star World Gayrimenkul’e Kalite Belgesi verdi.

STAR WORLD GAYRİMENKUL'E KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 

Kalite Belgesi, Star World Gayrimenkul’ün sahibi Zeynep Hatice Kargı’ya, Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar tarafından takdim edildi.

zynephaticekarg%C4%B1kalite1

Zeynep Hatice Kargı, aldığı bu prestijli ödülün Star World Gayrimenkul için büyük bir onur kaynağı olduğunu belirterek, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesine verdikleri önemin bu tür ödüllerle taçlandırılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, gayrimenkul sektöründe daha da ileriye gitmeyi ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmeyi hedeflediklerini vurguladı.

zynephaticekarg%C4%B1kalite2

Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar ise yaptığı konuşmada, Star World Gayrimenkul’ün sektördeki başarılı çalışmalarını takdir ederek, bu ödülün firmanın kaliteli hizmet anlayışının bir yansıması olduğunu ifade etti. Çağlar, kalite belgelerinin sektördeki rekabeti artırarak, hizmet standartlarını yükselttiğine de dikkat çekti.

Star World Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile tanınan bir firma olarak, bu ödülle birlikte sektördeki konumunu daha da güçlendirmeyi planlıyor.

ADRES: Yeni mahalle Aliyeizzetbegoviç cad.Karagün Apt. No:82 Star World Gayrimenkul

TELEFON: 0554 152 9921