Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6. Edremit Kitap Fuarı 19 Ağustos’ta Başlıyor

Onur konuğu Ahmet Ümit, Yaşam Boyu Onur Ödülü İlber Ortaylı’ya

Onur konuğu Ahmet Ümit,

BALIKESİR _ Bu yıl 6. kez düzenlenecek olan Edremit Kitap Fuarı, 19 Ağustos Pazartesi günü kapılarını kitapseverlere açıyor. Altınkum Fuar Alanı’nda gerçekleşecek fuarın bu yılki onur konuğu ünlü yazar Ahmet Ümit olacak. Ayrıca, tarihçi ve akademisyen yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya “Yaşam Boyu Onur Ödülü” takdim edilecek.

Ahmet Umit 1

19-25 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan fuar, kitapseverleri ve edebiyat dünyasının önemli isimlerini bir araya getirecek. Onur konuğu Ahmet Ümit, daha önce 3. Edremit Kitap Fuarı’na da katılmıştı. Ümit, bu yılki fuar için yaptığı açıklamada, “Kitap dünyanın her yerinde olduğu gibi burada da barışı, dostluğu, kardeşliği perçinliyor. 2019 yılında olduğu gibi bu yıl da 6. Edremit Kitap Fuarı’nda dostluğu, kardeşliği perçinlemek için yine bir arada olalım. Hepinizi 6. Edremit Kitap Fuarı’na bekliyorum” dedi.

Ilber Ortayli

Fuarın Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görülen Prof. Dr. İlber Ortaylı ise Edremitlilere selamlarını göndererek, “Yeniden Edremitlilerle bir araya gelmekten mutlu olacağım” ifadelerini kullandı.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, “İlçemizin kültürel hayatını zenginleştiren önemli bir etkinlik haline gelen Edremit Kitap Fuarı’nda birbirinden değerli yazarları ve akademisyenleri ağırlayacağız. Özellikle Yazar Ahmet Ümit’i onur konuğumuz olarak görmek ve Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya yaşam boyu onur ödülü takdim etmek bizim için büyük bir onur. Tüm kitapseverleri 19-25 Ağustos tarihleri arasında Altınkum Fuar Alanı’na davet ediyorum. ” dedi.

19 Ağustos Pazartesi günü saat 19:00’da Edremit Altınkum Fuar Alanı’nda açılış töreni ile başlayacak olan fuar, 7 gün sürecek ve 25 Ağustos Pazar akşamı sona erecek.