Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan İsmail YETİŞKİN Seferiçınar Yaş Alma Merkezi emekli vatandaşların nefes alma noktası haline geldi.

Başkan Biz Seferihisar Belediyesi olarak kentimizde yaşayan emekli vatandaşlarımızın refahı için bu merkezi açtık. Şimdi üye sayımız 800’e ulaştı. Projemizin başarısı merkeze gelenlerin takdirleri ile ortada.’’ Dedi.

Başkan Biz Seferihisar Belediyesi
İZMİR _ Seferihisar Belediyesi tarafından yürütülen, 50 yaş üstü Seferihisarlılar’ın ücretsiz çay ve kahve içebildiği, aynı zamanda bir çok sosyal etkinlikten faydalandığı
Merkeze üye emeklilerin Başkan İsmail Yetişkin’e gönderdikleri mesaj, yapılan çalışmanın anlamını bir kez daha ortaya çıkardı.
yasalma merkezi 2
Mesajda şu sözlere yer verildi; ‘’2024 Mart ayından beri, her anlamda içinde bulunmaktan keyif aldığım Yaş Alma Merkezi için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Böylesi bir merkezi düşünen, hayata geçiren, emeklilerin de  ‘insan’ olduğunu unutmayan, gelecekte kendinin de  ’emekli’  olacağını bilen herkese saygılarımı sunuyorum.
Merkezde ilk günden beri çalışan tüm personeliniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Hepsi işinde yetkin, saygılı, güler yüzlü, sevecen insanlar. Seçiminize hepimiz hayranız. Eksik olmayın….
Bu mektubu merkeze sürekli gelen, yaklaşık 50 arkadaşım adına sözcülük etmek üzere yazıyorum.’’
Vatandaşların teveccühü karşısında duygulandığını dile getiren Başkan Yetişkin; ‘’ Hayatı boyunca çalışan ve artık rahat bir hayat sürmek isteyen emeklilerimize ne yazık ki korkunç bir yoksulluk dayatılıyor. Bugün emekli maaşı ile bırakın dışarda çay kahve içip sosyal etkinliklere gitmeyi, insanlar pazar alışverişi bile yapamayacak duruma geldi. Biz Seferihisar Belediyesi olarak kentimizde yaşayan emekli vatandaşlarımızın refahı için bu merkezi açtık. Şimdi üye sayımız 800’e ulaştı. Projemizin başarısı merkeze gelenlerin takdirleri ile ortada.’’ Dedi.