Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HÜDAPARLI ŞEHZADE DEMİR ” BAĞIMSIZLIĞI CHP’DEN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ”

HÜDAPAR Genel Başkan Vekili , Siyasi İşler Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’in tweetine resmi sosyal medya hesaplarından cevap verdi.

HÜDAPAR Genel Başkan Vekili

HÜDAPARLI ŞEHZADE DEMİR CHPLİ MELİH MERİÇ’E CEVAP VERDİ ” 

HÜDAPAR Genel Başkan Vekili , Siyasi İşler Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’in tweetine resmi sosyal medya hesaplarından cevap verdi. Şehzade Demir yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi ;

***Bağımsızlığı, işgalci Fransızın yaşam tarzını milletimize dayatan İngiliz proje okulu CHP’den öğrenecek değiliz.
Özgürlüğü, Kur’an-ı Kerim’leri yakıp camilerimizi ahıra çeviren parti kılıklı ihanetçi teşekküllerden öğrenecek değiliz.
Bağımsızlığı, İngiliz şapkası uğruna alimlerimizin sarıklarını kafalarına çivileten vampir oluşumlardan öğrenecek değiliz.
Bağımsızlık anlayışınızı Dersim’den, Zilan’dan, sayfalara sığmayan katliamlardan tanırız.
Denize dökülen Yunan’a öykünmenizden sizleri tanırız.
Kandil’e olan aşkınız, siyonizme olan tutkunuz, bağımsızlık anlayışınızı zaten özetliyor.

***Bu topraklar siyonizmin yandaşlarına geçit vermeyecek!

***CHP’nin Özgür Özel’i Gaziantep’te partimizi ağzına dolamış.
HÜDA PAR’ın tabelasına bile tahammül edemediğini açıkça ifade etmiş.
100 yıldır Gaziantep işgalcisi Fransızlar gibi milletin değerlerine, inanç ve kültürüne, farklılıklarına bugüne kadar tahammül gösterememiş ecnebi tohumu bir partinin bize tahammül göstermesini zaten beklemedik, beklemiyoruz da.
Gaziantep halkı nasıl ki Müslüman kadının örtüsüne uzanan işgalci Fransızların o kirli ellerini kırdıysa; aynı halk, kızlarımızın başörtüsüne el uzatan işgal zihniyetinin Türkiye temsilcisi CHP denen ihanet odağına da gereken dersi vereceğine olan inancımız tamdır.

***Sizin ruhunuz bağımsız falan değil. Sizin ve partinizin bağımsızlık anlayışı İslama ve değerlerine düşmanlıktır. Siz tam bağımsızlığı Gazze’den gelip bizimle birlikte Çanakkale’de şehit olan İsmail Heniyyelere borçlusunuz. Son olarak; siz bağımsızlığı kendi kadim kültürüne düşman, batıya köle olmak olarak biliyorsunuz. Yani bilmiyor olabilirsiniz ama hakikatte siz köle ruhlusunuz.

***Soykırımcı siyonizm taraftarı CHP’liler Gaziantep’te yeniden sahneye çıktı!

Şahinbey ilçemizde asılı bulunan Şehit İsmail Heniyye’nin posteri, CHP Gaziantep milletvekilleri, CHP’li Şehitkamil belediye başkanı, Şahinbey Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hasan Şencan ve beraberindeki grup tarafından rahatsızlık duyularak indirildi. Siyonizmin jandarmalığına soyunan bu zihniyet, toplumumuzun değerlerine ve şehitlerimize saygısızlık yapmaya nasıl cüret eder?

Bu ülkede geçmişten günümüze manevi değerlere düşmanlık eden CHP zihniyeti, halkımızın hassasiyetleriyle kavga etmeyi ne zaman bırakacak? Tarihi karanlıklarla dolu olan CHP, bir kez daha karanlık yüzünü göstermiştir.

Unutulmamalıdır ki, bu topraklar siyonizme ve onun yandaşlarına asla geçit vermeyecektir.