Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çayırhan Festivalinde Gaziler ile Anlamlı Kutlama! Sanatçı Betül Demir Gaziler ile zafer Bayramını kutladı.

Çayırhan Festivalinde Gaziler ile

Çayırhan Festivalinde Gaziler ile Anlamlı Kutlama!

Sanatçı Betül Demir Gaziler ile zafer Bayramını kutladı.

Sanatçı Betül Demir Ankara’nın Nallıhan ilçesine bağlı Çayırhan mahallesinde yapılan 3. Çayırhan Maden, Balık, Kültür Ve Sanat Festivaline katıldı.

Sanatçı Betül Demir Muhteşem konseri başladığında 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara’da sahne aldı. Seyirciler arasında yerini alan gazilerimizi sahneye davet eden Betül Demir, misafirlerini dakikalarca alkışlattı. Sevilen şarkılarının yanı sıra marşlarla coşkuyu zirveye çıkaran Betül Demir, misafirlerine muhteşem bir gece yaşattı. Gazilerimizin elini öperek saygısını gösteren sanatçı bu güzel günde organizeyi düzenleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör’e teşekkür etti.

Çayırhan mahallesi Göl kenarında yapılan etkinlikte Halk oyunları ve Ankara Seymenleri gösteri yaptılar.

Ünlü sanatçı Betül Demir ‘in davetleri üzerine sahneye gelen Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör yaptığı konuşmada; “Bizi burada buluşturan Mansur Başkanıma sizlerin ve Çayırhan halkının huzurunda teşekkür ediyorum. Mansur Yavaş başkanım Bizleri, Nallıhan’ı, Çayırhan’ı ve 84 mahallemizi hiç bir zaman yalnız bırakmıyor. Doğduğum bu topraklara hizmet etme zevkini bana tatdırıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bizlere bu ulusu hediye eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Sağ olsunlar. Var olsunlar. Bize böyle bir ülke bıraktılar” Dedi.