Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çankaya Belediyesi, ilçedeki çocuklar için çevre günü etkinliği gerçekleştirdi.

Dünya Çevre Günü çerçevesinde ülke genelinde farkındalık yaratma çalışmalarına odaklanıldı ve etkinliklerin merkezine çocuklar yerleştirildi.

Dünya Çevre Günü çerçevesinde

Geleceğin dünyasında söz sahibi olacakları göz önünde bulundurularak, Çevre Günü’nde çocuklara özel olarak daha fazla önem verilen programlar düzenlendi. Bu etkinliklerde, hem çocuklara hem de yetişkinlere çevreyi koruma ve doğanın kirlenmesini önleme konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

ÇOCUKLARA ÇEVREYİ KORUMA MESAJI VERİLDİ

Ankara’nın Çankaya ilçesinde de benzer bir program gerçekleştirildi. Çankaya Belediyesi kendilerine bağlı Gündüz Bakımevi öğrencileri ve aileleri ile öğretmenleri için bir etkinlik düzenledi.

Etkinlik Çankaya Belediyesi Uğur Mumcu parkında gerçekleşti. Yapılan etkinlikte yer alan sergi programın en dikkat çeken kısımlarından birisi oldu.Çankaya Belediyesi ilçedeki çocuklar için çevre günü etkinliği düzenledi

ÇOCUKLARIN YAPTIĞI ESERLERDEN BİR SERGİ DÜZENLENDİ

Gündüz Bakım Evlerinde kalan 468 minik bireyin atık malzemeler kullanarak hazırladığı sergi, ziyaretçilere çevre bilinci ve geri dönüşüm konusunda daha duyarlı olmaları gerektiği mesajını verdi. Etkinliğe Çankaya Belediyesi de katıldı.

Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Özsoy, minikler ve ailelerinin etkinlik heyecanına ortak oldu. Küçük çocuklar, bando müziği ve alandaki maskotlarla etkinlik boyunca keyifli anlar yaşadılar.Çankaya Belediyesi ilçedeki çocuklar için çevre günü etkinliği düzenledi - Resim : 2