Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hyatt Hotels Grup,  Hyatt

Hyatt Hotels Grup,  Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ı Yılın Oteli Seçti

 

İZMİR  _  Açıldığı günden beri İzmir’de fark yaratan çalışmaları ile adından söz ettiren Hyatt Regency İzmir İstinyePark, Hyatt Hotels Grup’un EMAE (Avrupa, Afrika ve Orta Doğu) bölgesindeki Hyatt markalı otelleri arasında “2024 Yılın Oteli” ödülüne layık görüldü.

Konaklamayı eşsiz bir deneyime dönüştüren Hyatt Regency İzmir İstinyePark, son zamanlarda peş peşe aldığı ödüllere bir yenisini ekledi. Dünyanın sayılı otel zincirleri arasında yer alan Hyatt Hotels Grup, Nisan ayında Frankfurt’ta bünyesindeki EMAE otellerinin genel müdürlerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda “2024 Yılın Oteli” ödülü Hyatt Regency İzmir İstinyePark Genel Müdürü Zafer Canbaz’a takdim edildi. Geçtiğimiz aylarda yine Hyatt Hotels Grup bünyesindeki oteller arasında “2023 Olağanüstü Başarı Ödülü”nü almaya hak kazanan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, hizmet anlayışındaki profesyonelliği bir kez daha kanıtlamış oldu. Otel bu başarılı çizgisinin yanı sıra; eşsiz lokasyonu, tatil destinasyonlarına olan yakınlığı ve İzmir’in eşsiz körfez manzarasına sahip odaları ile de şehrin gözdesi.

 

Hyatt Regency otelleri hakkında 

Merkezi Chicago’da bulunan Hyatt Hotels Grup sahip olduğu ve misafirlerine konaklamanın ötesinde bir deneyim sunan güçlü mirasıyla dünyanın sayılı otel zincirleri arasında yer alıyor. Hyatt ailesi sahip olduğu deneyimli kadrosuyla dünyanın birçok yerinde ayrıcalıklı hizmet ve konukseverliğin adresi olmayı başarıyor.  Hyatt Hotels Grup’a bağlı Hyatt®, Park Hyatt®, Andaz®, Grand Hyatt®, Hyatt Regency®, Hyatt Place® ve Hyatt HouseTM çatısı altındaki otel ve tatil köyleri Hyatt çatısı altında yönetiliyor, franchise hizmeti veriyor ve dönemin otelcilik trendlerini en üst seviyede yakalayan bir anlayışla sürekli geliştiriliyor. Marka kimliğini Hyatt Summerfield Suites® olarak güncelleyen Hyatt House, Hyatt Residential Group, Inc, Hyatt ResidencesTM ve Hyatt Residence ClubTM ile birlikte şirketin dünya ölçeğindeki portföyü bugün 45 ülkede 492 mülkten oluşuyor.