Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2023 Seçimleri Türkiye İçin MİAT/MİLATTIR!..

TÜRKİYE DÜŞMANI DIŞ GÜÇLER, İÇİMİZDEKİ HAİN, ŞEREFSİZ ve ALÇAKLAR: SİZLERE SESLENİYORUZ !..

TÜRKİYE DÜŞMANI DIŞ GÜÇLER,

Muhsin AKIL

2023 seçimleri öncesi TÜM HAİN, ŞEREFSİZ ve ALÇAKLARA SESLENİYORUZ:  Bu milletin ve bu devletin milli ve ulvi genleri, ahlaki kültür değerleri, tarihi misyonu, istikbal ve istiklal umudu ile oynamayın!

DIŞ GÜÇLERE SESLENİYORUZ:  tarihin acı gerçeklerini unutmayın! Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaşı’nı, 1974 Kıbrıs Harekatını ve 15 Temmuz Direnişini ne çabuk unuttunuz?! BU MİLLET ve BU DEVLET SAHİPSİZ DEĞİLDİR!..

Bilhassa son 20 yıldır yazmış olduğunuz bütün senaryolardan, tezgahladığınız bütün oyunlardan, kurmuş olduğunuz bütün tuzaklardan haberimiz var!

Bu millet ve bu devlet uyumuyor! Bu millet, bu devlet aptal ve geri zekalı değil! Bu milletin ve bu devletin sessizliğine bakmayın: BU SESSİZLİKTEN KORKUN!

2023 yılı emperyalist küresel güçler ve Türkiye için çok önemli bir yıldır: 2023 yılı Türkiye için bir miat/milattır.

MUHALEFETE SESLENİYORUZ: Bu tuzağa düşmeyin! Bu oyuna gelmeyin! Kurtulun dış güçlerden! Aslanlar gibi çıkın ortaya siyasi mücadelenizi verin. Kol kırılsın yen içinde kalsın. Görüşünüz, fikriniz ve zikriniz ne olursa olsun milli gömleğinizi giyin! Çünkü bu VATAN, bu MİLLET, bu BAYRAK, bu DEVLET hepimizin… 2023 seçimleri gelmeden önce KENDİNİZE GELİN!..

2023 seçimleri keşke bağımsız, kendine münhasır, millet olarak dışarıya karşı kapalı kendi içinde özgür bir irade doğrultusunda yapılabilse!..  Dışarıdan hiçbir güç karışmasa…

2023 seçimleri Türkiye’nin kendi iç meselesi: peki, neden dışarısı müdahale ediyor?!

BATI, 2023 seçimleri öncesi Türkiye’ye (özellikle) şu andaki Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye  yönelik saldırılarını artırdı.

Batılı bazı devlet adamları, strateji ve dış politika uzmanları, ünlü medya kuruluşları (gazeteci ve yazarlar) Türkiye’de yapılacak olan seçimleri hedef alarak muhalefetin kazanması için AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik tahrik edici açıklamalarla kara propaganda başlattılar. Cumhur ittifakını dağıtmak için de kirli oyunlarını sahneye koydular.

Siyasi partiler içinde hiçbir ayırım yapmadan; iktidar, ana muhalefet, muhalefet partileri ve liderleri/başkanları olarak sözkonusu Türkiye, Vatan, Millet, Bayrak olursa dışarıya karşı milli bir ruh, milli birlik-beraberlik ve milli bir şuur içinde mücadele etmiş olsak doğrusunu yapmış olmaz mıyız?!

NOT: Konunun içeriği ve detayı YAZARLAR bölümünde: Muhsin AKIL’ın yazısı…