Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ankara’da bir yılda Ak Parti’ye üye olan kişi sayısı açıklandı! Kaç Ankaralı AK Parti’ye üye oldu?

Ankara’da 2023 yılında AK Parti’ye üye olan kişi sayısı Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan tarafından açıklandı. Peki, 2023 yılında Ankara’da kaç kişi AK Parti’ye üye oldu?

Ankara'da 2023 yılında AK

Ak Parti, Ankara İl Başkanlığı Hakan Han Özcan, güncel Ak Parti üye sayısı hakkında açıklamada bulundu.

120 BİN 316 ANKARALI, AK PARTİ’YE ÜYE OLDU

AK Parti’ye 2023 yılında 120 bin 316 yeni üye katıldı. AK Parti’nin toplam üye sayısının 875 bin kişiye yükseldiği kaydedildi.

Ankarada bir yilda Ak Partiye uye olan kisi sayisi aciklandi Kac Ankarali AK Partiye uye oldu 2

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Ankara’da sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayarak herkesin derdine derman olmaya çalıştıklarını belirterek, “Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizi daha müreffeh bir seviyeye ulaştırmak adına verdiğimiz mücadelede bizimle aynı yolda yürümek için partimize üye olan kardeşlerimize teşekkür ediyorum, hepsine hoş geldiniz diyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Özcan, “Önümüzde çok önemli bir seçim daha var. 5 yıldır Ankara’ya hizmet etmeden sürekli algı oyunları ve sosyal medya belediyeciliği yaparak vatandaşı kandıranlar genel seçimlerde olduğu gibi büyük bir hezimet yaşayacak. 3 ay sonra hemşehrilerimiz tekrar hak ettikleri gibi hizmet ve eser belediyeciliğine kavuşacaklar inşallah. 31 Mart akşamından sonra Ankaramızın kaybettiği 5 yılı hızlıca telafi edip tekrar Avrupa başkentleri ile yarışır hale getireceğiz” dedi.