Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2025 Yılında Hollywood Şöhretler Kaldırımı’nda Yıldız Sahibi Olacak İsimler Belli Oldu

Hollywood Bulvarı’nda eğlence sektörünün önemli isimlerinin onurlandırıldığı Şöhretler Kaldırımı’nda, 2025 yılında yıldız sahibi olacak isimler duyuruldu.

Hollywood Bulvarı'nda eğlence sektörünün

Onurlandırılacak İsimler

Bu yılki listede, 57 yaşında hayatını kaybeden dünyaca ünlü şarkıcı Prince, usta oyuncu Jane Fonda, İngiliz müzik grubu Depeche Mode ve İrlandalı aktör Colin Farrell gibi isimler yer alıyor.

Spor dünyasından ise futbol efsanesi David Beckham ve beyzbol oyuncusu Orel Hershiser, Şöhretler Kaldırımı’nda yıldız sahibi olacaklar.

Geçmişte Onurlandırılan İsimler

Şöhretler Kaldırımı’nda daha önce yıldız sahibi olmuş isimler arasında Christina Aguilera, Salma Hayek, Meryl Streep, Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Harrison Ford ve Michael Jackson gibi ünlüler bulunuyor.

2025 Yılında Yıldız Sahibi Olacak İsimler

İşte 2025 yılında Hollywood Şöhretler Kaldırımı’nda yıldız sahibi olacak isimlerin tam listesi:

Fantasia, Depeche Mode, Green Day, Los Bukis, The B-52s, The Isley Brothers, Busta Rhymes, George Strait, Keith Urban, Prince, John Carpenter, Jessica Chastain, Bill Duke, Robert Englund, Emilio Estevez, Colin Farrell, Jane Fonda, Nia Long, Lisa Lu, Glynn Turman, Toni Vaz, Lauren Graham, Bill Nye, Molly Shannon, Sherri Shepherd, Courtney B. Vance, Chris Wallace, Trey Parker, Misty Copeland, Alan Cumming, Adam Carolla, David Beckham, Orel Hershiser