Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATANAMAYAN UZMAN ÇAVUŞLAR MÜJDE BEKLİYOR

Mustafa GÜNDEŞLİ:
ATANAMAYAN UZMAN ÇAVUŞLAR MÜJDE BEKLİYOR

Mustafa GÜNDEŞLİ:
ATANAMAYAN UZMAN ÇAVUŞLAR

ATAMA MÜJDESİ BEKLİYORUZ

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa GÜNDEŞLİ,
“Atanamayan Uzman Çavuşlar, bayram öncesi atanma taleplerini dile getiriyor. Vatan için canlarını ortaya koyan kahramanlar, kazanılmış hakları olan kamu kurumlarındaki memuriyetlerini bekliyorlar” dedi.

Kahramanların İstekleri ve Beklentileri

Gündeşli, Eski Uzman Çavuşlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 92. maddesi ve 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanunu’na dikkat çekerek,  “kanunlarda belirtilen şartları sağlayan eski uzman çavuşlar, boş memur kadrolarına atanabilmek için başvuruda bulunuyor” dedi.

Ancak binlerce eski uzman çavuş, atanabilecekleri boş memur kadrosu bulamadıkları için atanamadıklarını dile getiren Gündeşli,  “bu durum maddi ve manevi çöküntüye neden oluyor. Aile birliklerinin dağılmasına, ruhsal ve psikolojik sorunlar yaşamalarına sebep olan bu durum karşısında eski uzman çavuşlar, devletten atama müjdesi bekliyorlar.

Kahramanların Geçmişleri ve Talepleri

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde hizmet vermiş olan eski uzman çavuşlar, vatan için canlarını ortaya koymuş, terörle mücadelede önemli rol oynamış ve devlete hizmet etmişlerdir. Ancak şu anda atanamadıkları için mağdur durumdadırlar.

Sonuç ve Talep

Eski uzman çavuşlar, bayram öncesi atanma müjdesi bekliyorlar ve taleplerinin karşılanmasını istiyorlar. Devletten bu konuda adım atılmasını ve kendilerine destek olunmasını talep ediyorlar” dedi.