8 Mart Pazar günü saat 13.00’te Delikliçınar Meydanı’nda Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından çelenk sunumu gerçekleştirileceği açıklandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla eğitimden konsere, çelenk sunumundan el emeği pazarına kadar birçok etkinliği kapsayan program hazırladı. DBB Kongre ve Kültür Merkezi ile Çamlık Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek etkinliklerde kadın emeği ve dayanışmasına dikkat çekilecek

Mar 3, 2026 - 22:56
8 Mart Pazar günü saat 13.00’te Delikliçınar Meydanı’nda Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından çelenk sunumu gerçekleştirileceği açıklandı.


Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla eğitimden konsere, çelenk sunumundan el emeği pazarına kadar birçok etkinliği kapsayan program hazırladı. DBB Kongre ve Kültür Merkezi ile Çamlık Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek etkinliklerde kadın emeği ve dayanışmasına dikkat çekilecek.

HABER İÇERİĞİ:
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında kadınların emeğini ve toplumsal mücadelesini görünür kılmayı amaçlayan kapsamlı bir etkinlik takvimi açıkladı. Programın farklı yaş gruplarına hitap eden etkinliklerle gün boyu süreceği bildirildi.

Etkinlikler, 6 Mart Cuma günü saat 15.00’te DBB Kongre ve Kültür Merkezi Seminer Salonu 2’de başlayacak. Program kapsamında Doç. Dr. Gülşah Selvi Demirtaş tarafından “Kadın Sağlığı Farkındalığı” konulu eğitim verileceği kaydedildi. Eğitimde kadın sağlığına ilişkin temel başlıkların ele alınacağı belirtildi.

ÇELENK SUNUMU VE BASIN AÇIKLAMASI

8 Mart Pazar günü saat 13.00’te Delikliçınar Meydanı’nda Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından çelenk sunumu gerçekleştirileceği açıklandı. Çelenk sunumunun ardından basın açıklaması yapılacağı ifade edildi. Programda kadın hakları, eşitlik ve toplumsal dayanışma vurgusunun öne çıkacağı bildirildi.

EL EMEĞİ PAZARI VE ÇOCUK ETKİNLİKLERİ

Aynı gün Çamlık Kent Ormanı’nda saat 12.00 ile 22.00 arasında El Emeği Pazarı ve satış stantlarının ziyaretçilere açık olacağı duyuruldu. Etkinlik alanında kadın üreticilerin el emeği ürünlerini sergileyeceği ve satış yapacağı belirtildi. Çocuklar için yüz boyama ve balon etkinlikleri düzenleneceği, ailelerin gün boyu etkinlik alanında vakit geçirebileceği ifade edildi.

PROGRAM KONSERLE SONA ERECEK

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri, saat 20.30’da Çamlık Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek Aydanur konseriyle tamamlanacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından hazırlanan programa başta kadınlar olmak üzere tüm Denizlililerin davet edildiği bildirildi. Etkinliklerle kadın emeği, üretimi ve dayanışmasının ön plana çıkarılmasının hedeflendiği kaydedildi.