95. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Levent Yüksel ve Salih Bademci’ye yoğun ilgi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Kültürpark’ta düzenlenen 95. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ikinci gününde Levent Yüksel Çim Konserleri’nde binlerce İzmirliyle buluşurken, Salih Bademci “Sesler” adlı tek kişilik performansıyla Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. 13 Eylül’e kadar sürecek fuarın konser, tiyatro, stand-up ve sahne programında yer alacak isimler belli oldu.

Eyl 7, 2026 - 11:50
95. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Levent Yüksel ve Salih Bademci’ye yoğun ilgi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından “Fuar Şehrin Kalbinde” sloganıyla düzenlenen 95. İzmir Enternasyonal Fuarı, ikinci gününde müzik ve tiyatro etkinliklerine sahne oldu. Kültürpark’taki Çim Konserleri’nde Levent Yüksel, Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda ise Salih Bademci ziyaretçilerle buluştu.

Folkart’ın ana sponsor, Migros’un etkinlik sponsoru olduğu fuarda müzik, tiyatro, stand-up ve interaktif sahne performanslarından oluşan program farklı yaş gruplarından ziyaretçilere sunuluyor.

Levent Yüksel Şarkılarını İzmirlilerle Birlikte Söyledi

Fuar akşamlarının geleneksel etkinlikleri arasında yer alan Çim Konserleri’nin ikinci gününde sahneye çıkan Levent Yüksel, konserine “Ya Sonra” şarkısıyla başladı. Konser alanını dolduran İzmirliler, Yüksel’in yıllar içinde geniş kitlelere ulaşan şarkılarına gece boyunca eşlik etti.

Migros sponsorluğunda gerçekleştirilen konserde Levent Yüksel, repertuvarındaki sevilen eserleri fuar ziyaretçileriyle birlikte seslendirdi. Yüksel, gecenin sonunda İzmir Marşı’nı alanı dolduran İzmirlilerle birlikte söyleyerek konserini tamamladı.

Çim Konserleri Sevilen Sanatçılarla Devam Edecek

Çim Konserleri programında 7 Eylül’de Yıldız Tilbe, 8 Eylül’de Mert Demir, 9 Eylül’de Model, 10 Eylül’de Gülşen, 11 Eylül’de Teoman ve 12 Eylül’de Semicenk sahne alacak.

Fuar ziyaretçileri, program kapsamında farklı müzik türlerinden sanatçıların konserlerini Kültürpark’ta takip edebilecek.

Salih Bademci’den “Sesler” Performansı

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın Atatürk Açıkhava Tiyatrosu etkinliklerinde ise Salih Bademci, “Sesler” adlı tek kişilik performansıyla izleyici karşısına çıktı.

Bademci, seslere duyduğu kişisel ilgiden hareketle hazırlanan performansta izleyicileri çocukluk anılarından yaşadığı şehrin seslerine uzanan bir yolculuğa çıkardı. Farklı anlatım biçimlerini sahne performansında bir araya getiren sanatçı, Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran sanatseverlerle buluştu.

Tiyatro ve Stand-Up Programı 12 Eylül’e Kadar Sürecek

Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’ndaki etkinlikler 12 Eylül’e kadar devam edecek. 7 Eylül’de Nezaket Erden, Latife Tekin’in eserinden uyarlanan “Sevgili Arsız Ölüm – Dirmit” ile sahneye çıkacak. Oyun, bir kadın ve ailesinin değişen dünya karşısındaki hikâyesini konu alacak.

8 Eylül’de Doğu Demirkol stand-up gösterisiyle izleyicilerle buluşacak. 9 Eylül’de “Çok Güzel Hareketler-2”, günlük hayatın komik ayrıntılarının yanı sıra 9 Eylül’e özel İzmir skeçleriyle Açıkhava sahnesinde olacak.

10 Eylül’de Doğan Akdoğan ve Rüştü Onur Atilla’nın sunumuyla gerçekleştirilecek “Abur Cubur Show”, eğlence ve sürprizlerin yer aldığı interaktif sahne formatıyla izleyici karşısına çıkacak.

11 Eylül’de Atakan Çelik ve Safa Sarı, müzik ve mizahı bir araya getirdikleri “Sonkiüçdört” gösterisini sahneleyecek.

Atatürk Açıkhava Tiyatrosu programı, 12 Eylül’de Binnur Kaya ve Mert Fırat’ın rol aldığı “İki Kişilik Oyun” ile tamamlanacak. Yapımda evlilik, sadakat, boşanma, toplumsal roller ve bireysel özgürlük üzerinden bir ilişkinin ve boşanma sürecinin hikâyesi mizahi bir dille ele alınacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı, 13 Eylül’e kadar 16.00-23.00 saatleri arasında Kültürpark’ta ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürecek.

Kaynak: CUMHA - CUMHUR HABER AJANSI