Ahmet Akın’dan Süper Lig Yolunda Bandırmaspor’a Destek: ‘Tüm İmkanlarımızla Yanındayız’

Teksüt Bandırmaspor’un 60. kuruluş yıl dönümü yemeğinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Bandırmaspor’un Süper Lig’e çıkma mücadelesine tam destek verdiklerini belirtti. Akın, ‘Takdire şayan mücadele veriyorlar, elimizden geleni yapacağız’ dedi.

May 28, 2025 - 19:15
Ahmet Akın’dan Süper Lig Yolunda Bandırmaspor’a Destek: ‘Tüm İmkanlarımızla Yanındayız’

Kutlama yemeği geniş katılımla gerçekleşti
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Teksüt Bandırmaspor’un 60. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bandırma Grand Asya Otel’de düzenlenen kutlama yemeğine katıldı. Etkinliğe, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan, Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Onur Göçmez, Kulüp Başkanı Serdar Kuter, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesirspor Başkanı Abdullah Bekki, Eski Beşiktaş Başkanı İsmail Yücel, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Bahadır Çolak, Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, ilçe belediye başkanları, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

'Takdire şayan mücadele'
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Bandırmaspor’un 29 Mayıs’ta Trendyol 1. Lig Play-Off Finali’nde Süper Lig mücadelesi vereceği maça dikkat çekti. Finalde Solwie Energy Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Bandırmaspor’a başarılar dileyen Akın, “Bandırmaspor’umuza takdire şayan bir mücadele veriyor. Bu başarılarının Süper Lig’le taçlanacağına inanıyorum. Bizler, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla maçta yerimizi alacak, elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Şehrimizin tüm takımlarının yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Vali Ustaoğlu: ‘İnanmak başarmanın yarısıdır’
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu da etkinlikte yaptığı konuşmada, Bandırmaspor’un başarı yolculuğunu överek “İnanmak başarmanın yarısıdır. Ben de inanıyorum ki Bandırmaspor başarılı olacak” dedi.

Göçmez: ‘İnanan bir kitle var’
Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Onur Göçmez, zorlu mücadelelerin ardından önemli bir yol kat edildiğini vurgulayarak “İnanırsak biz bunu başarırız. Buna inanan bir kitle var. Herkes kendi imkanlarıyla takımımıza destek veriyor. Bandırmaspor’u hep beraber Süper Lig’e götüreceğiz” şeklinde konuştu.

Kuter: ‘Tarihimizin en büyük başarısı olabilir’
Bandırmaspor Başkanı Serdar Kuter, takımın yıllar süren emeğini şu sözlerle dile getirdi: “Şampiyonluk başarısını elde etmek için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah perşembe günü oynayacağımız karşılaşma sonunda şampiyon olmayı arzu ediyoruz. Son yedi yılda çok önemli bir hikaye yazıldı. Var gücümüzle çalıştık. Bandırmaspor tarihinde en büyük başarıyı elde etmeyi arzu ediyoruz.”