AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti’ye geçen Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’yı ziyaret etti

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, CHP’den AK Parti’ye geçen Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede Foça’nın öncelikli ihtiyaçları, planlanan çalışmalar ve merkezi yönetim ile yerel yönetim arasındaki iş birliği ele alındı.

Eyl 15, 2026 - 19:38
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti’ye geçen Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’yı ziyaret etti

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede Foça’nın öncelikli ihtiyaçları, ilçede yürütülmesi planlanan çalışmalar ve yerel yönetim hizmetleri değerlendirildi.

FOÇA’NIN İHTİYAÇLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyarette ilçenin sorunlarının çözümüne yönelik atılabilecek adımlar ile vatandaşların beklentilerinin karşılanması için yapılabilecek çalışmalar ele alındı. Merkezi yönetim ile yerel yönetimin koordinasyonu ve iş birliği imkanları da görüşmenin başlıkları arasında yer aldı.

Çankırı, İzmir’in tüm ilçelerinde olduğu gibi Foça’da da vatandaşların talep ve beklentilerini yakından takip ettiklerini belirtti.

“HİZMET SİYASİ FARKLILIKLARIN ÖNÜNDE TUTULMALI”

Yerel yönetimlerde temel önceliğin vatandaşlara hizmet etmek olduğunu ifade eden Çankırı, hizmet anlayışının siyasi farklılıkların önünde tutulmasının önemine vurgu yaptı.

Çankırı, Foça’nın sahip olduğu potansiyelin daha ileriye taşınması, ilçedeki sorunların çözülmesi ve vatandaşların beklentilerinin karşılanması için merkezi yönetim ile yerel yönetimin iş birliği içerisinde çalışmasının büyük önem taşıdığını kaydetti.

FIÇI: “FOÇA’YA HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçeye hizmet etmek için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Foça’nın ihtiyaçlarını ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde takip edeceklerini ifade eden Fıçı, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalara odaklanacaklarını söyledi.

“FOÇA CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Fıçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Foça’ya verdiği öneme de dikkat çekerek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Foça’nın kendisi için çok kıymetli olduğunu dile getirdi” dedi.

Fıçı, ilçenin ihtiyaçlarının karşılanması ve Foça’nın geleceğine yönelik çalışmaların hızlandırılması amacıyla ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde hareket edeceklerini ifade etti.