BAŞKAN YÜCEL’İN YENİ PRESTİJ CADDESİ PROJESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI

Kente yeni prestij caddeleri kazandırmak için kolları sıvayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kadıpaşa ve Saray mahalleleri arasındaki devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Nis 19, 2021 - 11:13
BAŞKAN YÜCEL’İN YENİ PRESTİJ CADDESİ PROJESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI

VATANDAŞLARLA İSTİŞARE ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kadıpaşa ve Saray mahalleleri arasında oluşturulacak ilk etap prestij caddesi için alanda incelemeler yaparken esnaf ve vatandaşlarla da istişarelerde bulundu.

ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINDI

Alanya Belediyesi’nin yeni prestij caddesi için başlattığı çalışmayla birlikte bölgedeki elektrik hatları da yer altına alınmaya başlandı. Buna bağlı olarak Stad ve Sugözü Caddeleri arasında başlatılan çalışmayla elektrik direkleri sökülürken yeni hatlar toprak altına alındı. Böylece hem güvenlik önlemi artırıldı hem alandan tasarruf sağlandı hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

YOL ÇİFT YÖNLÜ OLACAK TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLECEK

Yapımına devam eden caddedeki çalışmaları yerinde inceleyen ve bu projeyle Alanya’nın adeta çehresini değiştireceklerini vurgulayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Yıllarca tek şerit olarak hizmet veren Kadıpaşa Mahallesi, Sugözü Caddesi, Vergi Dairesi önündeki yolu, caddenin tamamlanmasıyla birlikte çift yönlü olarak hizmete açacağız. Bu uygulamayla birlikte bölgedeki trafik yoğunluğunu da azaltmayı hedefleniyoruz.” dedi.