Cemil Tugay'dan HİM Ziyareti: 'İzmir, gurur duyulası bir şehir'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Hemşehri İletişim Merkezi’ni ziyaret ederek personelle bir araya geldi. Tugay, yapılan işlerin önemine dikkat çekerek “İzmir, gurur duyulası bir şehir” mesajı verdi.
HİM personeline teşekkür ziyareti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, belediye ile yurttaşlar arasında doğrudan iletişim kuran Hemşehri İletişim Merkezi'ni (HİM) ziyaret etti. Tugay’a ziyaret sırasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Pınar Okyay eşlik etti. Ziyarette, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Eylem Başar Yıldırım’dan bilgi alan Tugay, HİM personeline özverili çalışmaları için teşekkür etti.
'Yaptığınız iş çok değerli'
Alo 153 çağrı hattının yönetildiği Çağrı Merkezi Birimi’ni ziyaret eden Tugay, personelin yürüttüğü görevin kıymetine dikkat çekerek şunları söyledi: 'Yaptığınız iş çok değerli. Sizin şu anda belediye başkanınız olan ama aslında kendisini sizin çalışma arkadaşınız olarak gören biriyim. Yardımcı olduğunuz insanlar sizin için güzel dileklerde bulunuyordur. İçiniz rahat olsun, sizi seven bir belediye başkanınız var. Size yürekten teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız'. Çağrı Merkezi’nin günde ortalama üç bin çağrıya yanıt verdiği belirtildi.
Sosyal medya birimine destek mesajı
Başkan Tugay daha sonra, sosyal medya ve WhatsApp üzerinden gelen taleplerin yönetildiği Sosyal Medya Şefliği’ni ziyaret etti. Burada da çalışanlara seslenen Tugay, 'İzmir, gurur duyulası bir şehir. Bu işler takdir edilmesi gereken işler. İzmir’in çok güzel hikâyeleri var. Bu başarının mimarları sizlersiniz' ifadelerini kullandı.
Bayram dönemlerinde yoğunluk artıyor
Tugay, günlük ortalama bin çağrının alındığı Sosyal Yardımlar Hattı ekibini de ziyaret etti. Bayram dönemlerinde bu sayının üç bine çıktığı ifade edildi. Ziyaretin sonunda Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Eğitim ve Koordinasyon Birimi’nde verilen eğitimleri de izleyen Tugay, doğru nefes teknikleri ve omurga sağlığı konularında eğitim alan personelle sohbet etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.