CHP'li Ercengiz ve Burdur Örgütü Ankara'da: 'Olası erken seçime hazırız' mesajı verildi
CHP'li Ercengiz ve Burdur Örgütü Ankara'da: 'Olası erken seçime hazırız' mesajı verildi
CHP Burdur Örgütü Meclis’te buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Örgütü, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz önderliğinde Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen CHP grup toplantısına katıldı.
Örgüt temsilcileri ve yerel yöneticiler bir aradaydı
Toplantıya, CHP Burdur İl ve İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, ilçe belediye başkanları, örgüt yöneticileri ve Burdur milletvekili de katıldı. Grup toplantısında partililer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e desteklerini iletti.
Ercengiz'den erken seçim mesajı
Toplantının ardından açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 'CHP Burdur İl ve İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, ilçe belediye başkanlarımız, örgüt yöneticilerimiz ve milletvekilimiz ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Özgür Özel’in TBMM’deki haftalık olağan grup toplantısına katıldık. Toplantı sonrasında CHP Burdur ailesi olarak hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdik. Toplantıda güçlü bir irade sergileyen Genel Başkanımız Özgür Özel’e, Burdur örgütü olarak en yakın zamanda yapılacak olası bir erken seçime hazır olduğumuzu vurguladık.' dedi.
Fotoğrafla dayanışma mesajı verildi
Grup toplantısının ardından CHP Burdur heyeti, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile hatıra fotoğrafı çektirerek örgütsel birlik ve dayanışma mesajı verdi.