CUMHURBAŞKANI EŞİ EMİNE ERDOĞAN: “İÇİNİZDEKİ ÖĞRENME AŞKI VE MERAK HEP CANLI KALSIN”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne alan öğrencileri sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla tebrik etti. Erdoğan, öğrencilere tatil döneminde kitap okumaları, doğayla iç içe vakit geçirmeleri ve dinlenmeleri tavsiyesinde bulundu.

Haz 27, 2026 - 18:30
CUMHURBAŞKANI EŞİ EMİNE ERDOĞAN: “İÇİNİZDEKİ ÖĞRENME AŞKI VE MERAK HEP CANLI KALSIN”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne alan öğrencilere yönelik bir kutlama mesajı yayımladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Emine Erdoğan, eğitim öğretim yılını tamamlayan tüm öğrencileri tebrik ederek, gösterdikleri gayretin ve kurdukları hayallerin değerli olduğunu vurguladı.

“GÖSTERDİĞİNİZ ÇABA VE KURDUĞUNUZ HAYALLER ÇOK KIYMETLİ”

Emine Erdoğan paylaşımında, “Karnelerini alan tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Her birinizin gösterdiği çaba, attığı adımlar ve kurduğu hayaller çok kıymetli.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilere tatil dönemini verimli değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Erdoğan, “Tatil süresince, kitaplarda saklı farklı dünyaları keşfetmeyi, doğayla kucaklaşmayı, gönlünüzce dinlenmeyi unutmayın.” dedi.

“ÖĞRENME AŞKINIZ HEP CANLI KALSIN”

Mesajında öğrenme merakının önemine de dikkat çeken Emine Erdoğan, “İçinizdeki öğrenme aşkının ve hayata dair merakınızın hep canlı kalmasını diliyorum. İyi tatiller.” ifadelerine yer verdi.

2025-2026 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci yaz tatiline başladı.

Kaynak: CUMHA - CUMHUR HABER AJANSI