Dikili’deki Tüm Okullarda Öğrencilere Kek ve Meyve Suyu Dağıtıldı

Dikili Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında ilçedeki tüm okullarda öğrencilere kek ve meyve suyu ikram etti. Belediye Başkanı Adil Kırgöz, öğrencilere yönelik beslenme desteklerinin süreceğini vurgulayarak, çocukların mutluluğunun en büyük motivasyon olduğunu ifade etti.

Nis 18, 2025 - 23:21
Nis 19, 2025 - 12:22
Dikili’deki Tüm Okullarda Öğrencilere Kek ve Meyve Suyu Dağıtıldı

Dikili Belediyesi, eğitime destek faaliyetleri çerçevesinde ilçede bulunan tüm okullarda öğrencilere kek ve meyve suyu ikramında bulundu. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden belediye, öğrencilerin yüzlerini güldüren bu uygulamayı düzenli hale getirmeyi hedefliyor.

Öğrencilere düzenli destek sağlanıyor
Konuyla ilgili açıklama yapan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, okullara düzenli olarak beslenme desteğinde bulunduklarını belirtti. Başkan Kırgöz, ‘Okullarımıza düzenli olarak sağladığımız beslenme desteklerine devam ediyoruz. Her ziyarette çocuklarımızın gözlerinde gördüğümüz mutluluk, yürüdüğümüz yolun en güzel karşılığı. Çocuklarımızla kurduğumuz bağın gücüyle, her zaman yanlarında olup yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

Eğitime destek çalışmaları sürecek
Dikili Belediyesi'nin eğitime ve çocuklara yönelik desteklerinin önümüzdeki dönemde de sürdürüleceği bildirildi. İlçede çocukların eğitim hayatlarını daha sağlıklı ve mutlu sürdürebilmeleri için çeşitli sosyal destek projeleri planlandığı öğrenildi.