Giresun'da Balık Fiyatları Güncellendi

Giresun'da balık fiyatları, mevsimsel dalgalanmalara bağlı olarak güncellendi. Balık pazarlarında çeşitli türlerin fiyatları değişiklik gösterirken, en ucuz balık palamut, en pahalı balık ise kalkan olarak belirlendi.

Eyl 27, 2024 - 14:07
Giresun'da Balık Fiyatları Güncellendi
Giresun'da 27 Eylül 2024 itibarıyla balık fiyatları, tezgahlarında yeniden güncellendi. Fiyatlar, avlanma sezonunun etkisiyle değişkenlik gösteriyor. Bugün itibarıyla Giresun pazarlarında en ucuz balık tanesi 125 TL’den satılan palamut olarak kaydedildi. Giresun'daki balık satış fiyatları şu şekildedir:
  • Palamut: 125 TL
  • İstavrit: 150 TL
  • Mezgit: 250 TL
  • Somon: 250 TL
  • Çinekop: 250 TL
  • Kalkan: 500 TL
Tüketicilerin balık alırken dikkat etmesi gereken noktalar arasında fiyatların mevsimsel olarak değişiklik gösterebileceği belirtiliyor. Balıkçılar, avlanma koşullarına ve hava durumuna bağlı olarak fiyatların dalgalanabileceğini ifade ediyor.
CUMHA - CUMHUR HABER AJANSI