Kemal Anadol Ayvalık’ta “Hoşça kal Midilli” Söyleşi ve İmza Gününde Okurlarıyla Buluşacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde farklı dönemlerde milletvekilliği yapan yazar ve avukat Kemal Anadol, son eseri “Hoşça kal Midilli” kapsamında Ayvalık’ta düzenlenecek söyleşi ve imza etkinliğinde okurlarıyla bir araya gelecek. Kırlangıç Yaşam Merkezi Tarihi Sabunhane Salonu’nda gerçekleştirilecek programda kitabın yazım süreci, Midilli Adası’nın tarihsel geçmişi ve Anadolu ile ada arasındaki ortak kültürel bağlar ele alınacak.

Haz 3, 2026 - 14:03
Kemal Anadol Ayvalık’ta “Hoşça kal Midilli” Söyleşi ve İmza Gününde Okurlarıyla Buluşacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 15 ve 16. dönem Zonguldak, 18, 22 ve 23. dönem CHP İzmir Milletvekili olarak görev yapan yazar ve avukat Kemal Anadol, Ayvalık’ta düzenlenecek söyleşi ve imza gününde okurlarıyla buluşacak.

Etkinlik, 6 Haziran Cumartesi günü saat 18.00’de Ayvalık’ın önemli kültür merkezlerinden biri olan Kırlangıç Yaşam Merkezi Tarihi Sabunhane Salonu’nda gerçekleştirilecek.

“Hoşça kal Midilli” Kitabı Konuşulacak

Program kapsamında Kemal Anadol, son eseri “Hoşça kal Midilli”nin ortaya çıkış sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. Söyleşide, Midilli Adası’nın tarihsel ve kültürel dokusu ile ada ve Anadolu arasında geçmişten günümüze uzanan ortak yaşam kültürü ele alınacak.

Okurlarla İmza Buluşması

Etkinlikte ayrıca kitabın yazım aşamaları, araştırma süreci ve eserin arka planında yer alan hikâyeler paylaşılacak. Söyleşinin ardından Kemal Anadol, katılımcılar için kitaplarını imzalayarak okurlarıyla bir araya gelecek.

Kaynak: CUMHA - CUMHUR HABER AJANSI