Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Son Yolculuğuna Uğurlandı Belediye Önünde Resmî Tören Düzenlendi

Kolon kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay için Şehzadeler Belediyesi hizmet binası önünde resmî tören düzenlendi. Törene siyaset ve yerel yönetim dünyasından çok sayıda isim ile vatandaşlar katıldı.

Ara 18, 2025 - 07:17
Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Son Yolculuğuna Uğurlandı Belediye Önünde Resmî Tören Düzenlendi


Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Durbay için Şehzadeler Belediyesi hizmet binası önünde resmî tören gerçekleştirildi.

Geniş Katılımlı Tören
Belediye binası önündeki törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Valisi Vahdettin Özkan, CHP genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, çeşitli illerden belediye başkanları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin ardından Gülşah Durbay için cenaze namazı kılındı.

Başkan Şahin’den Taziye Mesajı
Cenazeye katılan isimler arasında yer alan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, yayımladığı yazılı mesajda Gülşah Durbay’ın vefatından duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. Şahin açıklamasında, “Yaşamının en verimli çağında, büyük bir sorumluluğu halkçı ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla başarıyla sürdürürken aramızdan ayrıldı.” ifadelerini kullandı. Şahin, Durbay’ın ailesine, sevenlerine ve Manisa halkına başsağlığı diledi.

Mamak’ta Etkinlikler Ertelendi
Mamak Belediyesi, Gülşah Durbay’ın vefatı nedeniyle planlanan tüm etkinliklerin ileri bir tarihe ertelendiğini resmî sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Seçim Başarısı ve Görev Süreci
Gülşah Durbay, 31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 38 oy alarak Şehzadeler Belediye Başkanı seçilmiş, göreve geldiği ilk günden itibaren ilçede çeşitli hizmet ve projeleri hayata geçirmişti.


Kaynak: CUMHA - CUMHUR HABER AJANSI