MHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Seyit Bulut: “Akın Gürlek ve Mustafa Çiftçi’ye Yeni Görevlerinde Başarılar Diliyorum”
MHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Seyit Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Adalet Bakanlığı görevine getirilen Akın Gürlek ile İçişleri Bakanlığı görevine atanan Mustafa Çiftçi için tebrik mesajı yayımladı. Bulut, görevlerini devreden Yılmaz Tunç ve Ali Yerlikaya’ya da kamu hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Seyit Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yapılan kabine değişikliğine ilişkin değerlendirmede bulundu. Seyit Bulut, Adalet Bakanlığı görevine atanan Akın Gürlek ile İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Mustafa Çiftçi’ye başarı temennisinde bulundu.
Seyit Bulut açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Adalet Bakanlığı görevine getirilen Akın Gürlek ile İçişleri Bakanlığı görevine atanan Mustafa Çiftçi’yi tebrik ediyor, üstlendikleri sorumlulukta muvaffakiyetler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
“Yeni Dönemin Ülkemize Katkı Sunacağına İnanıyoruz”
Adalet ve iç güvenlik alanlarının devletin temel unsurları olduğunu belirten Seyit Bulut, “Hukukun üstünlüğünün güçlendirilmesi ve kamu düzeninin etkin şekilde sürdürülmesi adına yürütülecek çalışmaların ülkemize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Yapılan görevlendirmelerin milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Önceki Bakanlara Teşekkür Mesajı
Seyit Bulut, görevlerini devreden eski Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile eski İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya da teşekkür ederek, “Görev süreleri boyunca ülkemize hizmet eden Yılmaz Tunç ve Ali Yerlikaya’ya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.
Kamu görevlerinde devamlılığın esas olduğunu vurgulayan Seyit Bulut, yeni dönemin Türkiye için olumlu sonuçlar doğurmasını diledi.