Pursaklar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hanım Evlerinde eğitim alan kursiyerler, kendilerine mesleki eğitim veren öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi pastacılık kursiyerleri, 24 Kasım Öğretmenler Gününde hazırladıkları birbirinden lezzetli pastaları ve kurabiyeleri eğitmenlere ikram ettiler.
‘‘Kursiyerlerimizim başarılı çalışmalarında en büyük payın sahibi öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum’’
Hanım Evlerine öğretmenler gününe özel bir mesaj gönderen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ’’Böyle bir önemli günde kursiyerlerimizin yapmış olduğu öğretmenler günü kutlaması gerçekten çok özel ve anlamlı. Kursiyerlerimize en verimli, en güzel eğitimi veren ve başarılı çalışmalarında en büyük payın sahibi öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum’’ dedi.