Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği İftar Programında Siyaset ve Bürokrasi Aynı Sofrada Buluştu

Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği tarafından Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlenen iftar programı, milletvekilleri, il başkanları, kamu kurum temsilcileri ve sektör paydaşlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Sezgin Aydın, birlik ve dayanışma mesajı vererek Samsun için üretmeye devam edeceklerini açıkladı.

Mar 2, 2026 - 00:18

Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği, Ramazan ayı kapsamında Sheraton Grand Samsun Hotel’de geniş katılımlı bir iftar programı düzenledi. Programa siyaset, bürokrasi, kamu kurumları ve inşaat sektörü temsilcileri katıldı.

Programın ardından konuşan Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği Başkanı Sezgin Aydın, sektörün dayanışma ruhuna dikkat çekerek, “Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece sektörümüz daha da güçlenecektir.” dedi. Sezgin Aydın, Samsun’un gelişiminde inşaat sektörünün önemli bir rol üstlendiğini belirterek, “Samsun için üretmeye, şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İftar programına AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı, MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Muzaffer Candemir, MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, MHP MDK Üyesi Ceyhun Çatalsakal katıldı.

Programa ayrıca Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın, Samsun İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Sezer Avcı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, SGK İl Müdürü Ünal Kaya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Tevfik Akçay, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Sıddık Alagöz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, YEDAŞ Genel Koordinatörü Uğur Emin Asan, Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer, Samsun Orman İşletme Müdürü Menderes Özkolay, Samsun Atakum Tapu Müdürü Çelebi Gürhan, Amasya İl Özel İdare Meclis Başkan Vekili Nihat Dereci, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Eken, Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Ali Altınsoy ve Gaziler Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Konyar iştirak etti.

Siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye başkan vekilleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçelerden gelen inşaat sektörü temsilcileri de programda yer aldı. Katılımcılar, iftar programının sektör içi dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.