Taşköprü'de Arefe Gününde, Mezarlıklarda Kuran-ı Kerim tilaveti okutuldu

Taşköprü Belediyesi tam kapanma nedeniyle Arefe Günü gerçekleşen kabristanlık ziyaretlerinden dolayı ilçede bulunan kabristanlıklarda Kuran-ı Kerim tilaveti okuttu.

May 12, 2021 - 14:56
Taşköprü'de Arefe Gününde, Mezarlıklarda Kuran-ı Kerim tilaveti okutuldu

 İlçe Merkezinde bulunan Kurbantepe ve Zımbıllı mezarlığında Din görevlililerince Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak tüm ölmüşlerimizin ruhuna hediye edildi. Belediye Başkanı Abdullah Çatal ve Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın'da Kuran-ı Kerim tilavetinde hazır bulundu. Başkan Çatal ve Yalçın, daha sonra şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Çatal, yaptığı açıklamada "Tam kapanma nedeniyle Mübarek Arefe Gününde gerçekleşen kabristanlık ziyaretleri bu yıl yapılamadığından dolayı  ilçemiz de bulunan Kurbantepe Mezarlığı ve Zımbıllı Mezarlığında şehitlerimiz ve tüm ölmüşlerimizin ruhuna ithafen Kuran-ı Kerim tilaveti okutup, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettik. Cenab-ı Allah tüm şehitlerimiz ve ölmüşlerimizin mekanlarını cennet eylesin. Rabbim bu mübarek günde cümle dualarımızı kabul eylesin inşallah." Dedi.