Yunusemre Belediyespor Yönetimi İrfan Meclisi Toplantısında Semih Balaban’ın Öğretmenler Günü’nü Sürpriz Pasta ile Kutladı
Yunusemre Belediyespor yönetimi, İrfan Meclisi’nde gerçekleştirdiği toplantıda Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı ağırlayarak Öğretmenler Günü için sürpriz bir kutlama düzenledi. Toplantıda yöneticiler Yadigar Şahin ve Şenol Özkaya’nın doğum günleri de kutlanırken, Balaban dayanışmanın kulüp için önemli olduğunu vurguladı ve yürütülen çalışmalara desteğini sürdüreceğini ifade etti.
Yunusemre Belediyespor yönetimi, İrfan Meclisi’nde yaptığı toplantıda Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı ağırladı. Yönetim, Balaban’ın Öğretmenler Günü’nü özel olarak hazırladıkları pasta ile kutladı.
Öğretmenler Günü İçin Sürpriz Kutlama
Toplantı sırasında sunulan pastayla gerçekleşen kutlamanın ardından Belediye Başkanı Semih Balaban, “Öğretmenler Gününde böyle güzel bir sürprizle karşılaşmak benim için çok değerliydi.” dedi. Balaban, kulübün çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Gördüğüm birliktelik ve emek, bu kulübün geleceğinin çok daha parlak olacağını gösteriyor. Birlikte daha güzel işler başaracağız.” ifadelerini kullandı.
Yönetim Kurulundan İki Doğum Günü Kutlaması
Toplantıda ayrıca yönetim kurulu üyeleri Yadigar Şahin ve Şenol Özkaya için doğum günü kutlaması yapıldı. Kutlamalar, toplantıya katılanların geniş katılımıyla gerçekleşti.
“Destekler Motivasyonumuzu Artırıyor”
Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik, yaptığı konuşmada Balaban’ın kulübe verdiği desteğin önemine dikkat çekti. Kanik, “Semih Başkanımızın spora duyduğu ilgi ve gençlere yönelik çalışmaları bizler için çok kıymetli. Kulübümüzün faaliyetlerinin yakından takip edilmesi ve projelerimizin desteklenmesi motivasyonumuzu artırıyor.” diye konuştu.
Dayanışma ve Birliktelik Vurgusu
Toplantı, kulüp yönetimi ile belediye arasında süren iş birliğinin vurgulandığı açıklamalarla sona erdi. Katılımcılar, ortak projelerde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.