Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turan Devletleri Teşkilatı Genel Başkanı İsa Kaplan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Turan Devletleri Teşkilatı Genel Başkanı İsa Kaplan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Turan Devletleri Teşkilatı Genel

Turan Devletleri Teşkilatı Genel Başkanı İsa Kaplan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Turan Devletleri Teşkilatı Genel Başkanı İsa Kaplan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaplan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kıbrıs, Azerbaycan ve Türkiye yakınlaşmasını en içten dileklerimle kutluyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Turan Birliği altında Azerbaycan’ın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin verdiği destekler bizi onurlandırdı.

Turan devletlerinin bir arada toplanması, Türkî Cumhuriyetlerin bir araya gelmesi, bu konularla ilgili yapılan planlamalar ve faaliyetler, özellikle Kıbrıs’ta yapılan çalışmalar ve tüm medya unsurlarının kamuoyunda gündem haline getirilmesi bizi çok mutlu etti.

İnşallah bu süreçten sonra da genç kardeşlerimizin çalışmaları devam eder. Genç kardeşlerime başarılar diliyorum. Mübarek Kurban Bayramı’na ulaştık, bununla ilgili bir mesaj vermek istiyorum. Hiç olmazsa bayram münasebetiyle bir an evvel ateş kesilir ve Gazze’deki kardeşlerimizin huzur içerisinde bir bayram geçirmesine vesile olur.

Bir sivil toplum kuruluşu teşkilatının genel başkanı olarak bize düşen neyse her zaman yapmaya hazır olduğumuzu bildiriyorum. Üstümüze düşeni, elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı kamuoyuna duyurmak isteriz. Hepinizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum ve Doğu Türkistan’daki kardeşlerimizin uğradığı şiddeti lanetliyorum. Doğu Türkistan’da yaşanan acıların durdurulması için devletimizin yetkililerinin bunu bir an evvel gündemlerine almaları gerektiğini ifade ediyorum. Doğu Türkistan’da acımız var, acımız var, acımız var…

Hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”

İsa Kaplan’ın görüntülü videosu için linki tıklayabilirsiniz;