Terme’de Ramazan Coşkusu Başladı!
Terme Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini en güzel şekilde yaşatmak için düzenlediği **“Ramazan Etkinlikleri”**nin açılışını büyük bir katılımla gerçekleştirdi.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un ev sahipliği yaptığı programa siyasiler, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Açılış duasını
Terme İlçe Müftüsü Ömer Ergül yaparken, etkinliğe
AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, MHP İlçe Başkanı Ercan Kaya, Saadet Partisi Terme İlçe Başkanı Serdar Körpe, DSP Terme İlçe Başkanı Hüseyin Boz, Fenk Mahallesi Muhtarı Elif Alemdar, Terme Kent Konseyi Başkanı Dilek Demir, Terme Arama Kurtarma (TAKE) ekibi ve çok sayıda Termeli vatandaş katıldı.
“Ramazan’ı Şehrimize Yakışır Şekilde Geçireceğiz”
Ramazan ayını her güne özel etkinliklerle karşılayan Terme Belediyesi,
1 ay boyunca sürecek etkinlikler ile hem çocuklara hem de yetişkinlere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Açılış programında vatandaşlarla bir araya gelen
Başkan Şenol Kul, Ramazan’ın sadece oruç ve ibadetten ibaret olmadığını, aynı zamanda birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu vurguladı.
Başkan Kul: “Terme’mizde Ramazan’ı dolu dolu yaşayacağız. Etkinliklerimizle hem geleneklerimizi yaşatacağız hem de çocuklarımızı milli ve manevi değerlere bağlı yetiştireceğiz. Ramazan Ayı’nın feyzini ve bereketini hep birlikte paylaşacağız” dedi.
Çocuklara Özel Geleneksel Ramazan Eğlenceleri
Ramazan etkinliklerinin en çok çocukları sevindirdiğini belirten
Başkan Kul,
Hacivat-Karagöz, Meddah, Keloğlan ve Orta Oyunu gibi geleneksel Türk tiyatrosunun en güzel örneklerini çocuklarla buluşturacaklarını söyledi. Ayrıca
ilahi dinletileri, sohbet programları ve çeşitli kültürel etkinliklerle Terme halkına unutulmaz bir Ramazan atmosferi yaşatılacak.
Vatandaşlardan Belediye’ye Teşekkür
Ramazan etkinliklerine katılan vatandaşlar, Terme Belediyesi’nin düzenlediği bu özel programlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek
Başkan Şenol Kul ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Terme Belediyesi,
Ramazan ayı boyunca sürecek etkinliklere tüm halkı davet ederken, bu mübarek ayın birlik, beraberlik ve huzur içinde geçmesini temenni etti.