Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Muhsin Akıl

2023 Seçimleri: TÜRKİYE İÇİN SON ŞANS ve SON DURAK: Kışkırtacaklar, Fitne Çıkartacaklar, Kan Dökecekler!..

Emperyalist küresel güçler ve Türkiye’deki işbirlikçileri, AK Parti iktidarını devirmek, Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ı koltuğundan etmek, Cumhur İttifakı’nı dağıtmak ve Türkiye’de anarşi/terör, kaos/kargaşa, siyasi ve ekonomik kriz, etnik ve dini kışkırtma yaratmak için akla-hayale gelmedik her türlü sinsi, karanlık ve korkunç planlarını tatbik etmek için düğmeye bastılar!..

Peki, nereden biliyoruz?! Önce geçmişe bakıp geleceği çok iyi görebiliyoruz! Sonra 40 yıllık profesyonel istihbarat birikimimiz: sahadaki tecrübeli ve güvenilir istihbarat kaynaklarımızdan aldığımız bilgiler! Bir de bu konunun medyada, siyasi arenada, halkın içinde aleni/açık bir şekilde tartışılmaya başlanması tahmin ve iddialarımızın doğruluğunu desteklemekte.

2023 Seçimleri öncesi Türkiye’de gerçekleşecek olaylar, Türkiye düşmanı emperyalist küresel güçlerin amaçlarına ulaşması için muhalefetin (millet ittifakı) ekmeğine yağ sürecek! Seçimle kazanamayacaklarını çok iyi bilen emperyalist küresel güçler ve Türkiye’deki işbirlikçileri, seçim öncesi  AK Parti iktidarını devirme, Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ı koltuğunda etme ve Cumhur İttifakı’nı dağıtmaya yönelik her yola başvuracaklar!..

2023 yılı emperyalist küresel güçler ve Türkiye için çok önemli bir yıldır. Emperyalist küresel güçler için 100 yıldır Türkiye üzerinde tatbik ettikleri tüm planlarının bitiş yılıdır! Türkiye için de siyasi, ekonomik, teknolojik, askeri, istihbarı dışa bağımlılığa son verildiği, tam bağımsızlığın başladığı bir yıl olacaktı! Çünkü onlar (emperyalist küresel güçler) 100 yıl önce Türkiye’yi parçalama ve yok etme planı hazırlamışlar ve 100 yıldır da tatbik etmekteydiler.

Türkiye’de bundan 20 yıl önce onların bu planına karşı 2023 Projesi hazırlamış ve şu andaki Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti iktidarı ile (sonradan MHP’nin de destek vermesiyle) 20 yıldır tatbik etmekteydi! Ve onların 80 yıllık icraatlarına 2000 yılı itibarı ile DUR dedi. Türkiye, 20 yıllık kısa bir süre içinde 2023 Projesi cevap verdi ve siyasi, ekonomik, teknolojik, askeri, istihbarı bağımsızlığını kazandı.

Türkiye, onların tüm plan, tezgah, kumpas ve oyunlarını bozdu: Her türlü provokasyon, komplo ve tuzak dahil olmak üzere PKK terör örgütü saldırıları, Ergenekon ve Gezi Olayları tezgahı, siyasi ve ekonomik ambargolar, şantajlar, tehditler,  17-25 Aralık polis/yargı operasyonları ve 15 Temmuz Darbe Teşebbüsü gibi tüm sinsi/kahpe planlarını alt-üst ederek başlarına geçirdi. Emdikleri sütü burunlarından getirdi. Türkiye dışardan ve içerden yapılan her türlü saldırıyı püskürterek dünyalarını başlarına yıktı. Hatta terör saldırılarını tarihte ilk defa sınırlarımızın dışına attı.

Son 20 yıl içinde Türkiye’nin büyümesi, güçlenmesi ve kendi özgür iradesiyle dimdik ayakta durması emperyalist küresel güçleri ve Türkiye’deki işbirlikçilerini çileden çıkardı, öfkelendirdi, hatta ve hatta en ağır kelimeyle kudurttu diyebilirim. Daha da ötesi KORKUTTU! İşte bu DURUM nedeniyle emperyalist küresel güçler ve Türkiye’deki işbirlikçileri yeniden harekete geçti. Bu sefer daha katı, daha acımasız ve daha haince planlar yapmalarına, tezgahlar ve tuzaklar hazırlamalarına sevketti.

İçimizdeki işbirlikçilerin bu konuda vatan hainliğini bile göze aldılar! Çünkü ortak düşmanları R. Tayyip Erdoğan ve AK Parti İktidarıydı. Aynı zamanda AK Parti’nin Cumhur İttifakı ortağı MHP de onlar için bir o kadar düşman sayılırdı. Son şansları kalmıştı o da 2023 Seçimleri. O yüzden 2023 Seçimleri öncesi SON KOZLARINI KULLANACAKLAR!.. Başladılar da…

Ellerindeki her türlü gücü kullanacaklar: siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, yazılı/görsel/internet medya, illegal terör örgütleri, kirli para, etnik ve dini kışkırtma, kandırdıkları Suriyeliler, suikast ve kitle katliamı, önemli yerlere saldırı ve bombalamalar, yanlış ihbarlar, iftira ve karalamalar, siyasi ve ekonomik krize yol açabilecek eylemler ve sayamayacağımız kadar çok, akla-hayale gelmedik provokasyonlar, eylemler…

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast deneyecekler! Aynı suikast girişimi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye olabilir! AK Parti İktidarı ve Cumhur İttifakı ortağı MHP içinde önemli bir siyasi kişiye yönelik silahlı saldırı! AK Parti ve MHP’nin arasını açmak için iftira, fitne ve karalama! Bu suikast teşebbüsleri ve saldırılar bu sefer çok daha profesyonel ve yurt dışı kaynaklı olabilir!

Eşzamanlı Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ni Türkiye’ye karşı kışkırtarak SAVAŞ ortamı yaratacaklar! Terör örgütü PKK ve FETÖ son kozlarını kullanacaklar! Türkiye’ye yönelik yapılacak olan bütün saldırı, eylem, kışkırtma, suikast vs. her şeyde Türkiye düşmanı yabancı ülke istihbarat birimlerinin, PKK ve FETÖ terör örgütlerinin parmağı olacak! Zaten yıllardır işbirliği içindeler!

TEK AMAÇLARI şu andaki Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ı  ve AK Parti iktidarını DEVİRMEK, Türkiye’de anarşi/kaos/kargaşa ortamı yaratmak ve Türkiye’yi tekrar o ESKİ TÜRKİYE yapmak!..

Peki, BAŞARABİLECEKLER Mİ?! Elbet ki HAYIR…  Fakat devlet ve millet olarak bunca tehlike karşısında gaflet ve dalalet içinde olursak elbet ki BAŞARABİLİRLER! O yüzden devlet ve millet olarak artık bugünden sonra uyanık, zinde ve her an hazır ve tetikte olmak zorundayız. Devlet milletini, millet de devletini koruyup-gözetmeli. MİLLET olarak 15 Temmuz Darbe Teşebbüsü sonrası nasıl ki günlerce, aylarca NÖBET beklendiyse aynı şuur ve bilinç içinde DEVLET hazır ve tetikte olmalı, MİLLET olarak şu andan itibaren NÖBET BEKLEMEYE başlamalı. 2023 Seçimlerine kadar TÜRKİYE (devlet ve millet) olarak ZİNDE, UYANIK ve NÖBETTE olmalı!.. Son Sözüm: BU ÜLKE SAHİPSİZ DEĞİLDİR!..

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER