Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hayriye Çelik

AĞUSTOS AYININ BURÇ YORUMLARI

KOÇ: İş hayatınızda rekabetçi ortamlarla karşılaşabilir, doğru adımlar atarak bu zorlukları aşabilirsiniz. Beklediğiniz bazı şeyler tersine gitmiş olabilir. İş yerinizde, sorumluluklarınızın artması nedeniyle şikayetçi olabilirsiniz. İş yükünüzün artması, sizi yorabilir. Ancak, yarım kalan projelerinizi tamamlamak, yeni projelere adım atmak için uygun bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınız sayesinde, bu dönemde yeni ve farklı ortamlara girme fırsatı yakalayacaksınız. Bu yeni sosyal çevreler, gelecekte iş hayatınızda da faydalı bağlantılara dönüşecektir. Çocuğunuz veya sevgilinizle ilişkinizde yaşadığınız sorunlar geride kalıyor. İlişkilerinizdeki gerginlikler ve anlaşmazlıklar çözülmeye başlıyor ve daha uyumlu bir dönem sizi bekliyor. Bu süreçte, iletişimi açık tutmak ve anlayışlı olmak size iyi gelecektir. Ağustos ayı, tamamlayamadığınız ve aslında size keyifli gelen aktiviteleri bitirebileceğiniz bir dönem olacak.
BOĞA: İş hayatınızda bu ay şans sizinle olacak. Yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda elinizin daha güçlü, şartların daha olgun olduğunu görebilirsiniz. Nisan ve Mayıs ayında uğraştığınız konular, çözmeye çalıştığınız sorunlar artık tamamlanıyor. Özellikle kendi işinizi yapıyorsanız veya işiniz için kendinize yatırım yapmayı düşünüyorsanız, harekete geçmek için doğru zaman. Mevcut projelerinizi büyütmek için enerjinizi aktif tutmalısınız. Ağustos ayı itibariyle, bir süredir bekleyen işleriniz için ailenizden veya aile gibi gördüğünüz arkadaşlarınızdan destek geliyor. Bu destek, size hem pratik çözümler sunacak hem de moral verecektir. Ağustos ayında, parasal konularda aldatıcı etkilere karşı temkinli olmalısınız. Çok çabuk kanabilir ve kandırılmaya açık bir enerji içinde olabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz yatırımların içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Lütfen para konusunda biraz dikkatli olun. Hafta sonuna doğru, beklemediğiniz bir yerden para gelebilir. Bu beklenmedik para, maddi sıkıntılarınızı hafifletebilir ve rahatlamanızı sağlayabilir.
İKİZLER: Ağustos ayında yapacağınız yatırımlar ve iş değişiklikleri, uzun vadede size büyük kazançlar getirebilir. Gönül rahatlığıyla, finansal kararlarınızı bu dönemde hayata geçirebilirsiniz. Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ve bu fırsatları değerlendirmek için içgüdülerinize güvenmelisiniz. Kendinizi sakin tutarak, olası çatışmalardan uzak durmaya çalışın. Artık daha gerçekçi ve anlaşılır olacaksınız. Bazı olaylar karşısında, daha sert tutumlar takınmış olabilirsiniz. Hayatınızdaki insanlara karşı düşünceleriniz netleşebilir. Ağustos ayı genel olarak, sosyal anlamda hareketli geçecek. Eski iş arkadaşlarınızla veya eski dostlarınızla buluşma fırsatınız olabilir. Bu sosyalleşme, geçmişi anımsamak ve sosyal bağlarınızı güçlendirmek için harika fırsatlar getirecek. Stresli ve yoğun geçen kariyer sürecinizden sonra dinlenmek ve sosyal hayata zaman ayırmak sizi motive edecektir. Kendinizi iyi hissedeceğiniz yerler ve dinlenme dolu yeni rotalar oluşturabilirsiniz. Trafikte dikkatli olun ve acele etmeden hareket edin.
YENGEÇ: Uzun süredir kendinizi doğru olduğuna ikna ettiğiniz bazı düşünce ve inançlarınızı yeniden değerlendirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu, kendinizi ve dünyayı algılayış biçiminizde büyük bir dönüşüm yaşamanıza neden olabilir. Yeni bir dil öğrenmeye yada yeni bir eğitime atılıp adapte olabileceğiniz bir aydasınız. Hayatınızdaki belirsizlikleri ortadan kaldırmak için keskin kararlar alabilirsiniz. Maddi konulardaki ihtiyaçlarınızı gözden geçirerek hedeflerinizi yeniden şekillendirebilirsiniz. Eşinizin ailesinden birinin önemli bir konusu yeniden gündeminize gelebilir. Bu, ilişkinizde daha önce çözülmemiş veya tam olarak anlaşılmamış bir meseleyi işaret ediyor gibi görünüyor. Eşinizin endişelerini ve duygularını anlamak için bu konuyu açık ve dürüst bir şekilde konuşmak, ilişkinizi daha sağlıklı bir düzeye taşıyabilir. Ağustos ayının ortalarına doğru, beklemediğiniz bir yerden para gelebilir. Bu beklenmedik para, maddi sıkıntılarınızı hafifletebilir ve rahatlamanızı sağlayabilir.

ASLAN: Ağustos ayında geçmiş ilişkilerden gelen deneyimlerden dersler çıkarmak ve gelecekteki ilişkilerde aynı hataları tekrarlamamak önemli. Çünkü, aşk hayatınızda mutluluğu ve huzuru bu düşünce yapınızla bulacaksınız. Ağustos ayında, başkalarından beklediğiniz maddi destekler ve hakedişlerini almakta gecikmeler yaşanabilir. Bu gecikmeler, planlarınızı aksatabilir ve maddi durumunuzu zorlayabilir. Beklentileriniz kadar bireysel çabalarınızın da yoğun olacağı, olması gereken bir döneme giriyorsunuz. Yeni çözüm yöntemleri, kazanç kaynakları bulmak isteyebilir ya da bununla ilgili düşüncelerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz. Ay ortasında, partnerinizle iletişiminizde sorun çıkabilir. Bu sorunlar, geçmişte yaşanan konuların yeniden gündeme gelmesiyle tetiklenebilir. Geçmiş meseleleri çözmek ve bunları açık bir şekilde konuşmak gerekebilir. Endişe etmeden, zaman tanıyarak ve anlamaya çalışarak ilerlemenin faydalı olacağını unutmayın.
BAŞAK: İletişimde açık olmak ve partnerinizin duygularına karşı hassas davranmak, ilişkinizi daha sağlam hale getirebilir. İlişkinizde iletişim zorlukları veya eski problemlerin tekrar ortaya çıkması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle önemli olan partnerinizle açık ve içten bir iletişim dili kurmaya özen göstermek olacak. Bu ay, işinizle ilgili bazı gelişmeler ve iş alanınızda kendinizi geliştirmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Başak Burcu’nun bu ayda maddi konularda daha fazla odaklanmaları gerekebilir. Daha dikkatli harcamalar yaparak bütçelerini dengelemek ve tasarruf yapmak bu dönemde önemli olabilir. Beklenmedik harcamalarla karşılaşmamak için maddi konularda daha planlı ve kontrollü olmak gerekebilir. Bu ayın sonlarına doğru, maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir ve Başak burçları için maddi anlamda rahatlama söz konusu olabilir. Bu süreçte krizli ve stresli anlar yaşayabilirsiniz. Ancak, bu tür zorluklar, profesyonel anlamda büyümeniz ve ilerlemeniz için bir fırsat.
TERAZİ: Maddi ve manevi açıdan kendinizi rahat hissedeceğiniz bir döneme geçebilirsiniz. Tanınacağınız işler yapabilir, kendinizi gösterdiğiniz alanlarda akımlar oluşturabilirsiniz. Değişen koşullara adapte olurken, özgüveninizden ve kararlılığınızdan taviz vermemelisiniz. Ağustos ayında geçmiş ilişkilerden gelen deneyimlerden dersler çıkarmak ve gelecekteki ilişkilerde aynı hataları tekrarlamamak önemli. Kazancınızı artırabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir, ancak harcamalarınızı da kontrollü yapmanız önemli. Müsriflikten uzak durmalı ve bütçe planlamanızı düzenlemelisiniz. Kontrolsüzce hareket etmek veya acele kararlar almak sizin için olumsuz sonuçlara yol açabilir. Uzun süredir uğraştığınız bazı şeylerin sonucunu alacağınız bir aya giriyorsunuz. Bu çabalarınızın meyvesini vermesi, hem ailenizi hem de sizi mutlu edecektir. Eğer çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız, bu dönemde şansınız yüksek. Bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.
AKREP: Eğer çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız, bu dönemde şansınız yüksek. Bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilir ve sağlıksal sorunlar için önemli adımlar atabilirsiniz. Bu dönemde, geçmişte göz ardı ettiğiniz veya ertelediğiniz ruhsal konular tekrar gündeme gelebilir. Sorumluluk adı altında kendinize eziyet etmenize neden olan durumları fark edebilir, gereksiz yüklerden kurtulabilirsiniz. Haziran ayında, geçmişte yapmış olduğunuz çalışmaların meyvelerini almaya başlayabilir ve başarılı projeler üzerinde çalışmaya devam edebilirsiniz. İş arkadaşlarınızın ve üstlerinizin desteğini almaktan çekinmeyin, çünkü kariyerinizde daha iyi bir ilerleme sürecine gireceksiniz. Bekarlar için ve ilişkisi olanlar için ise, şanslı bir ay yeni ilişkiler ve flörtler söz konusu olabilir. Farklı insanlarla tanışmak ve yeni adım attığınız kişilerle vakit geçirmek için uygun bir dönemdesiniz. Sosyal etkinliklere katılarak yeni insanlarla tanışabilir ve ilişkilerinizi çoğaltabilir ve aynı zamanda güçlendirebilirsiniz.

OĞLAK: Aşk hayatınızda bazı çalkantılar da yaşanabilir. İlişkinizde iletişim zorlukları veya eski problemlerin tekrar ortaya çıkması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle önemli olan eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmaya özen göstermek olacak. Bu ay, sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek ve ilişkinizi güçlendirmek için uygun bir zamandasınız. Beklenmedik harcamalarla karşılaşmamak için, maddi konularda daha planlı ve kontrollü olmak gerekebilir. Bu ayın sonlarına doğru, maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir ve Oğlak burçları için maddi anlamda rahatlama söz konusu olabilir. Yeni projeler ve iş fırsatları ortaya çıkabilir ve bu fırsatları değerlendirmek için hazır olmanız gerekiyor. Bu ay, kendinizi daha enerjik ve motive hissedebilirsiniz. Yeni projelere başlamak, hobilerinizle ilgilenmek veya spor yapmak gibi aktivitelere zaman ayırmak sizin için faydalı olabilir. Değişen koşullara karşı tutarlı ve stabil olmalısınız.
YAY: İş ilişkilerinde anlayışlı ve uzlaşmacı bir tavır sergilemekte fayda var. Aksi takdirde çatışmaları beraberinde getirebilir. Bu ay, bir türlü tamamlanmayan işleriniz sizi biraz sinirlendirebilir, ancak bu işleri nihayet tamamlayabileceğiniz bir süreç başlıyor. Ağustos ayında önemli kararlar almanız gerekebilir. Denge arayışı içinde olduğunuz için karar verme sürecinde zorlanabilirsiniz. Ancak içgüdülerinize güvenerek hareket ettiğinizde doğru kararları alabileceksiniz. Fiziksel egzersizler yaparak formunuzu koruyabilir ve stresi azaltabilirsiniz. İş hayatında ve bireysel gelişiminizde önemli bir aya adım atıyorsunuz. Kendinizi geliştirmek ve hedeflerinize ulaşmak için çalışmalı ve hayallerinize doğru adımlar atmalısınız. Ailenizi de etkileyen bir konu, yeniden gündeme gelebilir. Şimdi, bu konunun çözüme kavuşacağı bir döneme giriyorsunuz. İlişkinizi güçlendirmek ve daha sağlam temellere oturtmak için çaba göstermeniz gerekebilir.
KOVA: Bir yerden veya birinden beklediğiniz para veya paraya dönüşebilecek bir alacağınız varsa, bu hafta biraz daha ertelendiğini öğrenebilirsiniz. Beklediğiniz bazı ödemeler gecikebilir. Bu durum, maddi konularda hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir. İş ilişkilerinde anlayışlı ve uzlaşmacı bir tavır sergilemekte fayda var. Aksi takdirde çatışmaları beraberinde getirebilir. Haziran ayında önemli kararlar almanız gerekebilir. Denge arayışı içinde olduğunuz için karar verme sürecinde zorlanabilirsiniz. Ancak içgüdülerinize güvenerek hareket ettiğinizde doğru kararları alabileceksiniz. Fiziksel egzersizler yaparak formunuzu koruyabilir ve stresi azaltabilirsiniz. İş hayatında ve bireysel gelişiminizde önemli bir aya adım atıyorsunuz. Kendinizi geliştirmek ve hedeflerinize ulaşmak için çalışmalı ve hayallerinize doğru adımlar atmalısınız.
BALIK: Zihniniz karışık olabilir. Bazı sorgulama, yüzleşme ve değerlendirmeler elbette yapabilirsiniz. Altında kötü bir durum aramak değil, gerçekte ne olduğunu anlamak için çaba göstermelisiniz. Ancak, bu durum geçici ve endişelenmenize gerek yok. İşinize odaklanmak, zihinsel karmaşayı azaltacak ve daha net bir düşünce yapısına sahip olacaksınız. Bu ay itibariyle, çalışma koşullarınızda olumlu değişiklikler yaşanması muhtemel. Bu değişiklikler, iş hayatınızda daha rahat ve verimli bir çalışma ortamı sağlayabilir. Belki de uzun süredir beklediğiniz terfi veya maaş zammı gerçekleşebilir. Uzak yerlerden önemli haberleriniz var. Ağustos ayında kendi kişisel gelişimiz ve sağlığınıza daha fazla odaklanacaksınız. Sağlığınızla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar varsa bu konuları hızlandıracaksınız. Bu ay, Balık burçları için kariyer ve hedeflerle ilgili beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Kariyer yolculuğunuzda veya hedeflerinizde faydalı dönüşümler söz konusu olacaktır. Bu süreçte, kendi potansiyelinizi daha derinlemesine keşfetme ve yeni hedeflere odaklanma şansını yakalayabilirsiniz.

ASTROLOG HAYRİYE ÇELİK

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER