Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Zati Ürer

VATANSEVERLERİN KUTLU YOLU

Merhum Erbakan Refahyol hükümetinin ekonomi danışmanı Prof.Dr.Osman Altuğ, bazı ünlü siyasetçilerin olacak şey değil tepkisi gösterdiği denk bütçe yoluna çıkmıştı. Üç kâğıt ekonomisinden üretim ekonomisine geçiş diyordu. Lakin hemen harekete geçti emperyalizmin bukalemunları. Onun doğru ekonomik modeline inanmış Merhum Erbakan’ı ter içinde bıraktırdılar. Siyasetçi, asker, bürokrat, medyatör… kim varsa hep hücum hücumaydı Merhum Hoca’ya. İktidarı sarsa sarsa (destabilite) düşürüverdiler 28 Şubat karanlık siyasî tarih süreci sonunda. Tavşana kaç tazıya tut der gibi, Atatürkçü geçinenlere şeriat gelecek korkusu telkin edip baş örtüsüne karşı ikna odaları kurduruldu. Diğer yana da din elden gidiyor kışkırtması yapıldı. 

Sağda da solda da aydın geçinen ünlüler millete karşı kurulmuş satranç masası üstünde çok yönlü hareket ettiriliyorlardı. Lakin hareketi bilinçle yapanların yanında farkına varamayanlar da vardı. Kimi ünlü medyatörlere iktidarı zayıflatmak için ekran servislerini kimler yaptırıyordu örneğin? Farkında mıydılar yoksa ancak 15 Temmuz sonrası mahkeme tutanaklarını okuyarak mı öğrenebildiler? Yayıladuran bilgi-fikir kirliliği, TÜRK MAVİSİ (Merhum Cahit Külebi Hocamın aynı adlı şiirini vatanseverim diyen okumalı ve bu sözün anlamını iyi kavramalı.) deniz ruhları alabildiğine kirletmiş, adeta müsilaj oluşturmuştu, Ne acıydı!

İki ayrı operasyon eş zamanlı yürütülüyor, Tayyip’i gözden kaçırıyorlar, iktidar yapacaklar demişti araştırmacı tarihçi vatansever yazarımız Merhum Necip Hablemitoğlu. Kim duydu? 

Mecliste başörtülü vekile haddini bildirin diye bağırtılan Merhum Ecevit, nedense daha sonra hasta edildi, sorumlusu da hastane sahibi dünyaca ünlü bilim insanımız Prof.Dr. Mehmet Haberal gösterildi ve örgüt üyesi diye 5 yıl hapsedildi. Merhum Hocayı da öğrencilerine tasfiye ettirdiler. Millî değer yargısı format vitrin fikirlerle gömlek değiştirdik dedirtilerek iktidar yolunu açtılar onlara. Haklı çıktı vatansever tarihçi ve henüz 2 yıl geçmişti ki suikasta uğrayıp katledildi. Ders kimeydi acaba, düşünülesi değil mi? 

Çok partili hayata geçeli vatanseverler el ele verdi de parti kurdu; böylece adaletle, sürekli kalkınma ve uygarlıkla yaşadık diyen varsa lütfen beri gelsin! Elli yıllık siyasî müdahaleli tüm olan-biten ne varsa somut sonuçlarını tasnif ettim. Bunlardan hareketle geleceğe ders Vebal adıyla roman da yazdım. 

Vatanseverlere sükût altın! Oysa millet için sözleri gümüş olanların sükûtu intihardır. Siyaset meydanını liyakat sahibi olmadıkları halde UZANIP ALANLARA bırakmaları hiç doğru değil. Tek sorunları ekonomik güçlük olabilir. Bunu da kitlelerin temayül edebileceği bir lider çevresinde halkın dertlerine çözüm inandırıcı bir program sunabilirlerse, hiç sen ben demezlerse, en önemlisi de halk arasında çeşitli karanlık, kirli, şaibeli işlerle ilgili dedikodu olabilecek kişilerin ekiplerine sızmasını engellemeyi başarabilirlerse AŞARLAR. Esirger mi bu büyük millet hiç ekonomik desteğini? İş Bankası reklamı var Tv.lerde şimdi. Sloganı ne? Biz Türkler inanırsak çalışırız! Temiz vatanseverlerin kutlu yolu inancını kitlelere benimsetmek çok önemli ve parti programının ikizi! 

Çok bunaldı kitleler, KUTLU YOLU açabilecek iyi yetişmiş ekipleri özlüyor. Yarbaylığında Maydos’ta yedekte beklerken askerine verdiği taktikle dikkat çeken, dikkat çekince de milletine başarılar vaat ede ede mücadelesinin 15, cumhuriyetin 10. Yılında da kürsüden “Bahtiyarım ki milletimin hakkımdaki itimadını sarsacak bir isabetsizliğe uğramadım(!)” diyebilen Atatürk model değil mi? Kendisinden sonra milletine böyle seslenebilen olamadıysa ne acı! 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN, görev başına haydi!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER