Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Ramazan Ercan BİTİKÇİOĞLU

Türkiye’ya zaman kaybettiriyorlar

Türkiye inşá’allah hak ettiği yere yeniden yükselecek. Lâkin bir gürûh-ı lâ yüflihûn buna müsaade etmiyor, Türkiye’ye zaman kaybettiriyor. Bunlarla mücadele şarttır.

Bunlarda adalet, insaf, merhamet yoktur. Halkın kahir ekseriyetinin reyiyle, serbest seçimlerle başa gelmiş Adnan Menderes’i nasıl devirdiler, zalim mahkeme kararıyla nasıl astılar? Asmadan önce nasıl prostat muayenesi yaptılar? Cesedini yıkamadılar, kefenlemediler, namazını kıldırtmadılar, bir çukur kazdırıp içine attılar!.

İktidar, yeni Gezi provokasyonlarına karşı ágâh olmalı, Gezi’nin sivil bir darbe teşebbüsü olduğu (halk ve devlet olarak) hiç unutulmamalıdır. Gezi’ciler kazanmış olsaydı, Türkiye Ukrayna gibi parçalanacaktı.

Seçimlerle iktidara gelemeyeceğini artık iyice kavrayan CHP’ye bundan böyle normal bir siyasi parti gözüyle bakılamaz! CHP ve CHP gazıyla hareket eden tüm muhâlefet, Millî İstihbarat merceğinde olmalı.

Bakın açık ve net uyarıyorum: Millî Eğitim Bakanlığı dikkatle incelesin. İmam Hatip’ler dahil, birçok lisede belki sayıca az, fakat teşkilâtlı, eğitilmiş, yetiştirilmiş kararlı militanlar, Fransa’daki “sarı yelekliler” hareketinin benzerini başlatmak için pusuda bekletilmektedir.

Liseler bilgi/kültür, ahlâk/karakter terbiyesi elde edilen kurumlardır. Lise talebesinin çoğu, hukukî bakımdan ergin (reşit) değil, çocuk statüsünde. Onları birtakım derin şer güçler kullanmak istiyor.

Devletin milletin halkın zarar görmesine gençlerin militan dahi olsalar harcanmasına imkân ve fırsat verilmemelidir. Bu konuda derin istihbarat yapılmalıdır.

Büyük psikologlardan, (bulunabilirse) gerçekten âkil ve bilge birkaç kişiden rapor istenmelidir. 15 Temmuz öncesindeki istihbaratsızlığa ve gafletlere düşülmemelidir. Ehliyetsiz liyâkatsiz, derin kültürsüz, intüitif (intuitive=sezgisel, vehbî) düşüncesi olmayan kimselerin para karşılığında yazacakları içi boş uyduruk raporlar bir işe yaramaz.

Bazı Müslüman geçinen tarikat ve cemaat önderlerine sesleniyorum:

Birleşmemek, ortak hareket etmemek, tek bir Ümmet haline gelmemek, ittihad-ı İslâmı iman kardeşliğini tesanüdü tesis etmemek konusundaki bugünkü korkunç inadınızdan vaz geçmezseniz, Türkiye’nin ve Müslümanların zilletinin ve felâketinin vebáli üzerinize olacaktır.

Sevgili Peygamberimiz (salat’u selâm olsun ona) “Birlik rahmettir, tefrika (bölünmüşlük, çekişme) azaptır” buyurmuştur.

YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARI YAPANLARA:

Onların en büyük yanlışı Filan Paşayı Türkiye ile özdeşleştirmektir. Türkiye üç şeyden ibarettir: Devlet, halk, vatan.

Yeni bir anayasa yaparken eskisindeki millî değerlerimizle bağdaşmayan, bizi biz yapan değerlerimizle çatışan tüm unsurların berhava edilmiş olması şarttır. Türkiye vesâyet rejimi ile bir yere varamayacağı gibi, bu vesâyetin omurgası olan ulu önder, ulu paşa sendromundan da behemahal kurtulmak zorundadır.

Siz onların gerçekten Mustafa Kemal bağlısı olduklarını sanmıyorsunuz değil mi? Böyle düşünenler tarihi de bugünü de anlayamamış budala bir taifedir. Türkiye şükür ki bu budalalarını gün itibarıyle asgariye indirdi.

Onlar şüpheniz olmasın ki kuyrukları dışarıda bir hainler güruhudur. Ne paşa ne başka bir şey umurlarındadır. Lâik dahi değiller!. Onlar cahiliye Araplarından bile daha şedid putperestler, imansız zalimlerdir.

Bu nedenle yeni Anayasa asla onlara yeni fırsatlar vermemeli, halka ise tam ve kâmil bir hürriyet sağlamalıdır.

Millet dinini hakkıyla yaşamak istiyor, lâkin tarikatlar yasaklı. Merdiven altı tarikat ve cemaatler ise, görülüyor ki, fitne yuvası, özel bütçeleri devletle yarışan, hemen tamamı yeni FETÖ adayı yapılardır. 03.06.2021

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER