Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Ayla Tokmak

Neden Bizim veya Bizden Olanların Toprakları Hep Tehdit ve İşgal Altında ?

Kıbrıs,Kırım, Dağlık Karabağ, Kıbrıs, Filistin, Arakan, Sandžak, Doğu Türkistan ve Bosna Hersek; neden bizim veya bizden olanların toprakları hep tehdit ve işgal altında ?

Bizden de Filistinlilerden nefret ettikleri gibi nefret ediyorlar. Sadece sıramız gelmedi.
KIBRIS ın Filistin’den tek farkı Türkiye’nin ana vatanı olması…FİLİSTİN in anavatanı olsaydı, KIRIM ın yada ARAKAN ın durum bambaşka olmaz mıydı?
Eğer 1974 Kıbrıs Barış Harekatı (Mutlu Barış Harekatı) olmasaydı KIBRIS CUMHURİYETİ de olmayacaktı.

Rumların zihniyetinin değişmedi sadece zamanını bekliyorlar.Siyonist işgal planında Türkiyede var.Konu sadece FİLİSTİN diyenler siyonist kafayı hala anlamamış demektir.sadece sıramız gelmedi.

KKTC başbakanı Üstel Kıbrıs Barış Harekatının 50.ylı dolayısla şunları söyledi;

“Geçmişte ulusal davamız karşısında Rum zihniyeti neyse bugün de aynıdır ve değişmedi. Rumların zihniyeti, 50’lerde 60’larda veya 70 ve 80’lerde neyse bugün de aynıdır. Rumlar, dış dünyaya ve uluslararası topluma şirin gözükmek için kendilerini hep çözüm isteyen, KKTC’yi çözüm istemeyen taraf olarak gösteriyorlar. Maalesef bu politik düşünce ve zihniyetlerini dünyaya lanse ediyorlar. Zaten Rumlar Hristiyan aleminin büyük bir kesiminin şımarık çocuğudur.”

İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamlara karşı yapılan çağrılara Avrupa Birliği (AB) ve Birleşmiş Milletlerin (BM) kulak tıkayarak görmezden geldiğine dikkati çeken Üstel, bu duruma sadece Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın itiraz ettiğinin altını çizdi.

Üstel, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının üzerinden 3 ay geçmesine rağmen dünyanın bu durumu seyretmekle yetindiğini savunarak, “Bizim Filistin’den farkımız Türkiye’nin ana vatanımız olması. Eğer 1974 Kıbrıs Barış Harekatı (Mutlu Barış Harekatı) olmasaydı bizler de olmayacaktık.” diye konuştu.

Kıbrıs Barış Harekatı zamanında Libya Konsolosu olan Özülker, o dönemki Libya’nın, Türkiye ile olan ilişkilerine de değinerek, özellikle bölgede iş yapan müteahhitler için Libya hükümetince çok fazla destek sağlandığını söyledi.

“Kaddafi silah depolarını topyekün bize açtı”
Kıbrıs Barış Harekatı’nın düzenlendiği tarihteki sürece değinen Özülker, o tarihte Kaddafi’nin kendilerine, “Hava sahamız da depolarımız da açık. Neye ihtiyacınız varsa gelin alın. Eğer bu depodakilerin tamamı ihtiyacınızı giderebilecek konumdaki malzemeyse onların tümünü de alabilecek şekilde istediğiniz her şeyi almakta serbestsiniz ve ben de size bu manada destekçiyim.” dediğini anlattı.

Azerbaycana Türkiye destek olmasaydı,tarih yine tekerür edecekti.
SİYONİST İŞGAL DURDURULMADIĞI SÜRECE DÜNYA BARIŞ

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER