Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
AŞK YAZARI Mustafa ÇİFCİ

YENİKAPI KASTAMONU GÜNLERİ- 2023-1

AŞK YAZARI MUSTAFA ÇİFCİ

YENİKAPI KASTAMONU GÜNLERİ- 2023-1

Bizleri Yenikapı etkinlik alanında buluşturan, toplayan, organize eden herkesin bir emeği vardır. Tüm destekleyenlere, emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum. Çünkü bir şeyleri iyi ya da kötü anlamında değil de, sonuca göre değerlendirmek lazım. Mutlaka her organizasyonda eksik yönler vardır, olacaktır ve gelecek yıl daha iyisi olacaktır çünkü tecrübe ve bilgi artmış olacaktır. Bir işin en kolay yani eleştirmektir. En çok eleştirenlerinde işi gerçekten bilmeyenlerin olduğunu da bilimsel ve sosyoloji yönden biliyoruz artık. Bu anlamda her ne olursa olsun destek olabilmek, işin bir ucundan tutabilmek her zaman çok önemlidir. Sonuç olarak tüm emeği geçenlerin hakkı ve emeği vardır. Bizlerde bu vesile ile orada bir araya geldik, yeni dostluklar kurduk, yeni arkadaşlar tanıdık.

Etkinlik süresince KASYOT olarak bizlerde kitaplarımızı imzaladık. Bizi orada, bize ayrılan yerde memleketten gelmiş değerli Kastamonu belediye başkanımız Sayın Galip Vidinlioğlu hocamın ilgisine ve sohbetine çok teşekkür ediyorum. Sayın hocam, ilgi ve alakanız, samimi sohbetiniz kısa süreli olsa da bunun önemi büyüktür. Bir kişiyle, grupla konuşabilmek, sohbet edebilmek ve buna zaman ayırabilmek kişinin kendi değerini ortaya koyar. Orada, o anda yanınızdaki çocukla konuşmanız bile o çocuğun aklında bir belediye başkanı ile konuşmanın özgüvenini vermiş oldunuz. Bizimle tek tek sohbet etmeniz, bizleri memnun etmiştir. Çok teşekkür ederiz. Ayrıca imkân varsa, hiç ayrım yapmadan biz yazarların kitaplarından birer örnek dahi olsa belediye kütüphanesine alınması gibi bir imkân olursa güzel bir hatıra olarak, “bize de sahip çıkılıyor” diye tatlı bir hatıra kalplerimize işlenmiş olur. Çünkü bildiğim kadarıyla biz Kastamonu Yazarların kitapları il yönetici düzeyde yönetim tarafından alınmadı, gündeme gelmedi. Ya da benim haberim olmadı! Bu arada Kastamonu’ya geldiğimde kahvenizi içmeye uğrayacağım. Böylece kırk yılı da kurtarmış olacağım. Ayrıca bu kırk yıl nerden geliyor diye bir başka köşe yazım da yazmıştım.

 

image001.jpgimage002.jpg

 

O gün bu sevgi paylaşımı güzel başladığı için hepimizde pozitif bir his yüklemesi oldu, aramızdaki sohbet de biraz daha anlamını buldu. Hemen ilerleyen saatlerde yanımıza tebessüm dolu ve hoş sohbetiyle Sayın Bulut Can OKUDUCU geldiler. Güne dair kısa sohbetimizde kitaplarımızdan satın aldılar, sohbetine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca gelecek siyasi hayatında ve belediye başkanlığı yarışında başarılar diliyorum. Kitaplarımda yazdığım gibi güzel ve aydınlık yarınlar gönlüne göre olsun diyorum. Sevgi kazansın, halkın yararına olan her ne varsa o iş kazansın. Doğruluk ve adalet kazansın. Eşitlik kazansın. Yüce Türk Milleti kazansın.

Ayrıca bizleri ziyaret eden değerli Güner Durası, Cide Belediye meclis Üyesi ve gelecek seçimlerde belediye başkanlığı adaylığı için çalışmalarında başarılar diliyorum. Diliyorum ki, gelecek dönemlerde bizim memlekete en çok ihtiyaç olan eğitim ve kültür işlerinde daha çok destek olma şansını yakalarsınız. Bütün harcamalarınız eğitim üstüne olur. Bırakalım iki günlük ömürlü olan çiçek böcek üstüne para harcamaları. Onlar nasıl olsa geleceğe bir şey bırakmıyor. Bize eğitim lazım. Bize bilgi lazım. Bize ATATÜRK AYDINLIĞININ gerçek öğretisi lazım. Çünkü gelecek ancak ve ancak eğitimle var olacaktır. Eğitim gelecek kuşakları yetiştirecektir. Eğitim demek bir anlamda üretim demektir. Eğitim bir alanda değil tüm geleceğe yatırım demektir.

 

image003.jpg

Soldan sağa, yazar Hacer Alioğlu Yakuti, şair Ayşe Okay, Bulut Can Okuducu, aşk yazarı Mustafa Çifci

Memleket hepimizin, vatan hepimizin bu güzel insanlar da hepimizin. Ortak değerimiz Atatürk. Hepimizin dedeleri bu topraklar için can verdi, siyasi ayrılığımız sadece hizmet yarışında, yer geldiğinde tek çatıda toplanmasını da en iyi bizler biliriz.

Yaşayacağımız hayat, yaşadığımız hayattan binlerce kes daha güzel, daha verimli, daha çok mutlu, daha çok güzellik dolu, daha çok sağlıklı yarınlar getirsin hepimize..

[Yenikapı Kastamonu Günleri, 08.10.2023

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER