Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dünyaya Açılan Kapı

Sosyal Farkındalık Federasyonu ve Uluslararası Kültür Turizm Ticaret Derneği bünyesinde “Dünyaya Açılan Kapı” adıyla 2.Uluslarası Ticaret, Kültür ve Turizm Festivali’ni Etimesgut’ta düzenliyor. Etimesgut Türk Beyleri Kent Meydanında yapılacak.

Sosyal Farkındalık Federasyonu ve

Uluslararası Ticaret, Kültür ve Turizm Festivali 22-26 Ekim 2024 tarihleri arasında Ankara’da Etimesgut Belediyesi’ne ait Türk Beyleri Kent Meydanı’nda düzenlenecek. Festivale Türkiye’de bulunan büyükelçilikler ve ilgili bakanlıklar kurum, kuruluşlar ve STK’lar katılım sağlayacak ve etkinlikler düzenlenecek.

Festival 5 gün boyunca sürecek, katılan ülkelerin kültürlerini tanıtacak etkinlikler düzenlenecektir. Katılımcı ülkeler ve ülkemizde bulunan kurumlar, yöresel ürünlerini, kültürlerini tanıtacaktır. Festival’in hedefi uluslararası etkileşimin sağlanması, kültürel ve sanatsal öğelerin tanıtılması ve turizme katkı sağlaması olduğu belirtildi. Festivalin amaçlarının Ankaralı vatandaşlara kültürel etkileşim sunmak olduğu da vurgulandı. Katılımcı ülkelerin, kendi şarkılarını sinema ve tiyatro alanında yaptıkları işleri halka izletme fırsatının bulunacağı festivalde ülkelerin kendi turizmi ve ülkemizin turizmine katkı sağlanmasının hedeflendiği belirtildi. Ankaralı vatandaşlarında birçok ülkeyi ve kültürü tanıyarak güzel vakit geçirmesinin istenildiğinin altı çizildi. Festival 22-26 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir, tüm halk davetlidir.